reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Powtórzę oczywiście badanie. Będę w poniedziałek w klinice, to zrobię od razu tsh. Szczerze, to szlag mnie trafił. Przecież to jakaś paranoja, że lekarz nie kazał mi powtórzyć tego badania. Prokaktyny nie miałam badanej, chyba przy okazji też zrobię.

Dziękuję Wam za odpowiedzi. :)
Ja tez wściekła jestem jak diabli. Chociaż moja gin mowila,ze tak do 2.8 to by jeszcze moglo byc. Ja mam 4.34. A co z ta Twoja kolezanka?

Ja tez wściekła jestem jak diabli. Chociaż moja gin mowila,ze tak do 2.8 to by jeszcze moglo byc. Ja mam 4.34. A co z ta Twoja kolezanka?

Koleżanka nie jest in vitrowa. Dzisiaj odebrała wyniki i mi pokazała. W sumie się załamała. Od kilku miesięcy starają się z mężem o dziecko i bez efektów.

@Justin87 @Gotart no niestety TSH i prolaktyna to istotne hormony. Prolaktyna moze unienozliwiac zagniezdzanie jak jest za wysoka.
W jakich klinikach jestescie ze nie zwrocili uwagi?
Zreszta wiecie jak to jest w klinikach. Trzeba byc samemu sobie lekarzem i ich pilnowac. Paranoja.

@Justin87 @Gotart no niestety TSH i prolaktyna to istotne hormony. Prolaktyna moze unienozliwiac zagniezdzanie jak jest za wysoka.
W jakich klinikach jestescie ze nie zwrocili uwagi?
Zreszta wiecie jak to jest w klinikach. Trzeba byc samemu sobie lekarzem i ich pilnowac. Paranoja.
Zaczynalam u p.doktor w Lodzi,a od sierpnia jestem w Gamecie. 2 lekarki i zadna jakoś na to nie zwrocila uwagi..

Kochane witajcie nie odzywalam się kilka dni bo musiałam odreagować trochę przy rabaniu drewna do kominka ale jest już ok;) plus znajoma namówiła mnie nording i chyba się skusze po 6 km dziennie , dzisiaj miałam mały kryzys bo M na sluzbie a ja sama w domu takich chwilę najgorsze są wzięłam gorąca kąpiel odprężająca i pomogło powiedziałam sobie po raz enty że i tak zostanę mama! A właśnie mam jeszcze inny problem a mianowicie nie wiem czy mialyscie tak ale mi po odstawieniu encorton u strasznie wypadają włosy gdyby nie to że mam dużo i gęste i grube to zapewne byłabym już lysa jak mój M;(

Hej dziewczyny ja po maratonie 5 dniowym W końcu mam 2 dni wolnego czuje się kiepsko wszystko mnie boli nadgarstki nogi kręgosłup ogólnie jestem mega słaba w głowie mi się kręci to chyba z przemęczenia i krew z nosa poszła mam nadzieje ze te 2 dni to odpocznę

reklama
Do góry