reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Moja serdeczna koleżanka miała jeden. Nie chcieli pobrać. Zrobiła awanturę że nie po to się męczyła , żeby jej jeden pęcherzyki olali. Wywalczyła. Kilka tygodni temu przyszła na świat jej piękna córeczka [emoji16]
Ja w tym samym czasie miałam 7 i dupa blada nie ważne ile .... potrzebujesz jedno złote jajo [emoji173] czego ż całego serca Ci życzę

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Lekarka zadecydowala o zaprzestaniu, nie znam sie na tym, nie widzialam wynikow z krwi. Byc moze ktorys z pęcherzyków moglby byc tym szczesliwym. Ale ryzyko tego ze by sie nie udalo, byloby nieporownywalnie wyższe, od szans na sukces. Trzeba łapać każdą możliwą okazję, ale ta nie byla mi dana. Musze troche odczekać, bede dzialac tak szybko jak to mozliwe, ale nawet do nastepnego cyklu musze odczekac. A my wszystkie jak nikt inny wiemy ze czas rzeczywisty nie jest adekwatny z czasem oczekiwania!

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

O jakicj oblzach? Ja tez chceeeee. Jak mozna sie umawiac beze mnie? Chiba mam focha[emoji16]

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

jak wrocilam do domu napisalam do Irminy o obozie Chodakowskiej na ktorym bylam w tamtym roku aby stanac na nogi po poronieniu bo ona potrzebuje dobrego kopa w dupe od sportowego guru [emoji12]Ja dzieki temu stanelam na nogi!!!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Czesc Dziewczyny, ja juz po wizycie , ktora mialam miec 17.01. Wszystko dobrze z babelkiem , serducho sie rozkrecilo , wczoraj HR bylo 169/min . rozmiary wlasciwe , raczki , nozki . Jestem szczesliwa ze wszystko jest ok. Zycze wszystkim podobnych wspanialych wiadomosci na wizytach. U mnie nast. wizyta 7.02. w miedzy czasie prenatalne na nfz bede szukac po szpitalach . zabieram sie zaraz za dzwonienie . Zycze milego i spokojnego dnia :)))))Zobacz załącznik 835519
Gratuluje piekny widok :*

reklama
Do góry