reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny zaliczyłam dzisiaj wizytę w klinice,bo moje plamienia przerodziły się w krwawienie.Ocywiscie w głowie różne myśli...rano tel do kliniki i na 11.30 popedzilismy z M. Byliśmy tak zestresowani,ze mój M prawdopodobnie pojechał na czerwonym swietle ( jak to pozniej przeanalizowaliśmy)[emoji51] A u lekarza myślałam,ze umrę ze strachu co usłyszę.Najpierw skupienie lekarza,potem milczenie,a ja ciśnienie 200.I wtedy usłyszałam "tu jest dzieciaczek i bijące serduszko".Oczywiscie się poryczałam [emoji4] Mój M tez miał szklące oczy[emoji4]Lekarz wycofał mi Acard i prawdopodobnie(jeśli progesteron wyjdzie wysoki) wycofa tez tabletki dopochwowe,bo właśnie to połączenie moglo spowodować plamienia i krwawienia.
Teraz mam spokój,zobaczę jak będzie na wieczór. Skurcze tez mi przeszły,bo jescze one mnie wczoraj męczyły mimo nospy i magnezu.Masakra co ja przeżyłam od wczoraj [emoji86][emoji85]
Wyobrażam sobie też miałam jeden alarm i gnalismy Paryskimi ulicami prawie na sygnale.Dobrze że z dzidzia wszystko ok odpoczywaj

reklama
Dziewczyny zaliczyłam dzisiaj wizytę w klinice,bo moje plamienia przerodziły się w krwawienie.Ocywiscie w głowie różne myśli...rano tel do kliniki i na 11.30 popedzilismy z M. Byliśmy tak zestresowani,ze mój M prawdopodobnie pojechał na czerwonym swietle ( jak to pozniej przeanalizowaliśmy)[emoji51] A u lekarza myślałam,ze umrę ze strachu co usłyszę.Najpierw skupienie lekarza,potem milczenie,a ja ciśnienie 200.I wtedy usłyszałam "tu jest dzieciaczek i bijące serduszko".Oczywiscie się poryczałam [emoji4] Mój M tez miał szklące oczy[emoji4]Lekarz wycofał mi Acard i prawdopodobnie(jeśli progesteron wyjdzie wysoki) wycofa tez tabletki dopochwowe,bo właśnie to połączenie moglo spowodować plamienia i krwawienia.
Teraz mam spokój,zobaczę jak będzie na wieczór. Skurcze tez mi przeszły,bo jescze one mnie wczoraj męczyły mimo nospy i magnezu.Masakra co ja przeżyłam od wczoraj [emoji86][emoji85]

Najważniejsze, że wszytko dobrze się skończyło. Niech Maluszek już tak nie stresuje mamy :)

O kochana współczuję !!! Ale dobrze , że wszystko zakończyło się pozytywnymi wiadomościami ❤ .. te krwawienia na forum to ostatnio jakaś plaga była.. :( A dobrze się czujesz? Leeeez i odpoczywaj ! Kiedy następną wizytę masz ?:*

O kochana współczuję !!! Ale dobrze , że wszystko zakończyło się pozytywnymi wiadomościami [emoji173] .. te krwawienia na forum to ostatnio jakaś plaga była.. :( A dobrze się czujesz? Leeeez i odpoczywaj ! Kiedy następną wizytę masz ?:*

No właśnie plaga jakaś... i jeszcze ja się dorzuciłam ze swoimi kurcze blade.Juz dobrze się czuje,stres odpuścił i wszystko wróciło do normy.Crinone wychodzi nadal brudny,ale już nie mam tego krwawienia (wczoraj w wannnie jak kucnelam to krew normalnie kapała [emoji853]). Kontrolną mam 22.01,a potem 25.01.O czekam jeszcze dziaiaj na telefon w sprawie progesteronu,który dzisiaj robiłam w klinice.

No właśnie plaga jakaś... i jeszcze ja się dorzuciłam ze swoimi kurcze blade.Juz dobrze się czuje,stres odpuścił i wszystko wróciło do normy.Crinone wychodzi nadal brudny,ale już nie mam tego krwawienia (wczoraj w wannnie jak kucnelam to krew normalnie kapała [emoji853]). Kontrolną mam 22.01,a potem 25.01.O czekam jeszcze dziaiaj na telefon w sprawie progesteronu,który dzisiaj robiłam w klinice.
Dalej trzymamy ✊✊✊

Inka idziemy praktycznie łeb w łeb [emoji4] tez miałam
Transfer 19.12 (5 dniowy zarodek) Dzisiaj miałam usg - 6tc+3 i bijące [emoji173]️
Ty tez już widziałaś [emoji173]️?

O proszę :) ja mam wizytę serduszkową dopiero 24.01 bo wyjechaliśmy na ferie i wizyta się przesunęła. masz dziś za sobą wielki stres ale tez wzruszenie bo to niezwykły moment usłyszeć bicie serduszka [emoji7]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry