reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny zaliczyłam dzisiaj wizytę w klinice,bo moje plamienia przerodziły się w krwawienie.Ocywiscie w głowie różne myśli...rano tel do kliniki i na 11.30 popedzilismy z M. Byliśmy tak zestresowani,ze mój M prawdopodobnie pojechał na czerwonym swietle ( jak to pozniej przeanalizowaliśmy)[emoji51] A u lekarza myślałam,ze umrę ze strachu co usłyszę.Najpierw skupienie lekarza,potem milczenie,a ja ciśnienie 200.I wtedy usłyszałam "tu jest dzieciaczek i bijące serduszko".Oczywiscie się poryczałam [emoji4] Mój M tez miał szklące oczy[emoji4]Lekarz wycofał mi Acard i prawdopodobnie(jeśli progesteron wyjdzie wysoki) wycofa tez tabletki dopochwowe,bo właśnie to połączenie moglo spowodować plamienia i krwawienia.
Teraz mam spokój,zobaczę jak będzie na wieczór. Skurcze tez mi przeszły,bo jescze one mnie wczoraj męczyły mimo nospy i magnezu.Masakra co ja przeżyłam od wczoraj [emoji86][emoji85]
Wyobrażam sobie też miałam jeden alarm i gnalismy Paryskimi ulicami prawie na sygnale.Dobrze że z dzidzia wszystko ok odpoczywaj

reklama
Dziewczyny zaliczyłam dzisiaj wizytę w klinice,bo moje plamienia przerodziły się w krwawienie.Ocywiscie w głowie różne myśli...rano tel do kliniki i na 11.30 popedzilismy z M. Byliśmy tak zestresowani,ze mój M prawdopodobnie pojechał na czerwonym swietle ( jak to pozniej przeanalizowaliśmy)[emoji51] A u lekarza myślałam,ze umrę ze strachu co usłyszę.Najpierw skupienie lekarza,potem milczenie,a ja ciśnienie 200.I wtedy usłyszałam "tu jest dzieciaczek i bijące serduszko".Oczywiscie się poryczałam [emoji4] Mój M tez miał szklące oczy[emoji4]Lekarz wycofał mi Acard i prawdopodobnie(jeśli progesteron wyjdzie wysoki) wycofa tez tabletki dopochwowe,bo właśnie to połączenie moglo spowodować plamienia i krwawienia.
Teraz mam spokój,zobaczę jak będzie na wieczór. Skurcze tez mi przeszły,bo jescze one mnie wczoraj męczyły mimo nospy i magnezu.Masakra co ja przeżyłam od wczoraj [emoji86][emoji85]

Najważniejsze, że wszytko dobrze się skończyło. Niech Maluszek już tak nie stresuje mamy :)

O kochana współczuję !!! Ale dobrze , że wszystko zakończyło się pozytywnymi wiadomościami ❤ .. te krwawienia na forum to ostatnio jakaś plaga była.. :( A dobrze się czujesz? Leeeez i odpoczywaj ! Kiedy następną wizytę masz ?:*

O kochana współczuję !!! Ale dobrze , że wszystko zakończyło się pozytywnymi wiadomościami [emoji173] .. te krwawienia na forum to ostatnio jakaś plaga była.. :( A dobrze się czujesz? Leeeez i odpoczywaj ! Kiedy następną wizytę masz ?:*

No właśnie plaga jakaś... i jeszcze ja się dorzuciłam ze swoimi kurcze blade.Juz dobrze się czuje,stres odpuścił i wszystko wróciło do normy.Crinone wychodzi nadal brudny,ale już nie mam tego krwawienia (wczoraj w wannnie jak kucnelam to krew normalnie kapała [emoji853]). Kontrolną mam 22.01,a potem 25.01.O czekam jeszcze dziaiaj na telefon w sprawie progesteronu,który dzisiaj robiłam w klinice.

No właśnie plaga jakaś... i jeszcze ja się dorzuciłam ze swoimi kurcze blade.Juz dobrze się czuje,stres odpuścił i wszystko wróciło do normy.Crinone wychodzi nadal brudny,ale już nie mam tego krwawienia (wczoraj w wannnie jak kucnelam to krew normalnie kapała [emoji853]). Kontrolną mam 22.01,a potem 25.01.O czekam jeszcze dziaiaj na telefon w sprawie progesteronu,który dzisiaj robiłam w klinice.
Dalej trzymamy ✊✊✊

Inka idziemy praktycznie łeb w łeb [emoji4] tez miałam
Transfer 19.12 (5 dniowy zarodek) Dzisiaj miałam usg - 6tc+3 i bijące [emoji173]️
Ty tez już widziałaś [emoji173]️?

O proszę :) ja mam wizytę serduszkową dopiero 24.01 bo wyjechaliśmy na ferie i wizyta się przesunęła. masz dziś za sobą wielki stres ale tez wzruszenie bo to niezwykły moment usłyszeć bicie serduszka [emoji7]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry