Wyobrażam sobie też miałam jeden alarm i gnalismy Paryskimi ulicami prawie na sygnale.Dobrze że z dzidzia wszystko ok odpoczywajDziewczyny zaliczyłam dzisiaj wizytę w klinice,bo moje plamienia przerodziły się w krwawienie.Ocywiscie w głowie różne myśli...rano tel do kliniki i na 11.30 popedzilismy z M. Byliśmy tak zestresowani,ze mój M prawdopodobnie pojechał na czerwonym swietle ( jak to pozniej przeanalizowaliśmy)[emoji51] A u lekarza myślałam,ze umrę ze strachu co usłyszę.Najpierw skupienie lekarza,potem milczenie,a ja ciśnienie 200.I wtedy usłyszałam "tu jest dzieciaczek i bijące serduszko".Oczywiscie się poryczałam [emoji4] Mój M tez miał szklące oczy[emoji4]Lekarz wycofał mi Acard i prawdopodobnie(jeśli progesteron wyjdzie wysoki) wycofa tez tabletki dopochwowe,bo właśnie to połączenie moglo spowodować plamienia i krwawienia.
Teraz mam spokój,zobaczę jak będzie na wieczór. Skurcze tez mi przeszły,bo jescze one mnie wczoraj męczyły mimo nospy i magnezu.Masakra co ja przeżyłam od wczoraj [emoji86][emoji85]
reklama
Jeszczeniematka
Fanka BB :)
Pięknie ja miałam transfer 19 grudnia i teraz mam 6 tc
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Inka idziemy praktycznie łeb w łeb [emoji4] tez miałam
Transfer 19.12 (5 dniowy zarodek) Dzisiaj miałam usg - 6tc+3 i bijące [emoji173]️
Ty tez już widziałaś [emoji173]️?
Oczekiwanie2017
Dziewczyny zaliczyłam dzisiaj wizytę w klinice,bo moje plamienia przerodziły się w krwawienie.Ocywiscie w głowie różne myśli...rano tel do kliniki i na 11.30 popedzilismy z M. Byliśmy tak zestresowani,ze mój M prawdopodobnie pojechał na czerwonym swietle ( jak to pozniej przeanalizowaliśmy)[emoji51] A u lekarza myślałam,ze umrę ze strachu co usłyszę.Najpierw skupienie lekarza,potem milczenie,a ja ciśnienie 200.I wtedy usłyszałam "tu jest dzieciaczek i bijące serduszko".Oczywiscie się poryczałam [emoji4] Mój M tez miał szklące oczy[emoji4]Lekarz wycofał mi Acard i prawdopodobnie(jeśli progesteron wyjdzie wysoki) wycofa tez tabletki dopochwowe,bo właśnie to połączenie moglo spowodować plamienia i krwawienia.
Teraz mam spokój,zobaczę jak będzie na wieczór. Skurcze tez mi przeszły,bo jescze one mnie wczoraj męczyły mimo nospy i magnezu.Masakra co ja przeżyłam od wczoraj [emoji86][emoji85]
Najważniejsze, że wszytko dobrze się skończyło. Niech Maluszek już tak nie stresuje mamy
O kochana współczuję !!! Ale dobrze , że wszystko zakończyło się pozytywnymi wiadomościami ❤ .. te krwawienia na forum to ostatnio jakaś plaga była.. A dobrze się czujesz? Leeeez i odpoczywaj ! Kiedy następną wizytę masz ?:*Dziewczyny zaliczyłam dzisiaj wizytę w klinice,bo moje plamienia przerodziły się w krwawienie.Ocywiscie w głowie różne myśli...rano tel do kliniki i na 11.30 popedzilismy z M. Byliśmy tak zestresowani,ze mój M prawdopodobnie pojechał na czerwonym swietle ( jak to pozniej przeanalizowaliśmy)[emoji51] A u lekarza myślałam,ze umrę ze strachu co usłyszę.Najpierw skupienie lekarza,potem milczenie,a ja ciśnienie 200.I wtedy usłyszałam "tu jest dzieciaczek i bijące serduszko".Oczywiscie się poryczałam [emoji4] Mój M tez miał szklące oczy[emoji4]Lekarz wycofał mi Acard i prawdopodobnie(jeśli progesteron wyjdzie wysoki) wycofa tez tabletki dopochwowe,bo właśnie to połączenie moglo spowodować plamienia i krwawienia.
Jeszczeniematka
Najważniejsze, że wszytko dobrze się skończyło. Niech Maluszek już tak nie stresuje mamy
Muszę z nim chyba dzisiaj porozmawiać na ten temat [emoji4]
Jeszczeniematka
O kochana współczuję !!! Ale dobrze , że wszystko zakończyło się pozytywnymi wiadomościami [emoji173] .. te krwawienia na forum to ostatnio jakaś plaga była.. A dobrze się czujesz? Leeeez i odpoczywaj ! Kiedy następną wizytę masz ?:*
No właśnie plaga jakaś... i jeszcze ja się dorzuciłam ze swoimi kurcze blade.Juz dobrze się czuje,stres odpuścił i wszystko wróciło do normy.Crinone wychodzi nadal brudny,ale już nie mam tego krwawienia (wczoraj w wannnie jak kucnelam to krew normalnie kapała [emoji853]). Kontrolną mam 22.01,a potem 25.01.O czekam jeszcze dziaiaj na telefon w sprawie progesteronu,który dzisiaj robiłam w klinice.
Dalej trzymamy ❤No właśnie plaga jakaś... i jeszcze ja się dorzuciłam ze swoimi kurcze blade.Juz dobrze się czuje,stres odpuścił i wszystko wróciło do normy.Crinone wychodzi nadal brudny,ale już nie mam tego krwawienia (wczoraj w wannnie jak kucnelam to krew normalnie kapała [emoji853]). Kontrolną mam 22.01,a potem 25.01.O czekam jeszcze dziaiaj na telefon w sprawie progesteronu,który dzisiaj robiłam w klinice.
hope322
GratulacjeKobity moje przeczucia nie myliły będę mieć synka.A najważniejsze że jest wszystko dobrze i potwierdziły się ruchy teraz jestem pewna że to to kopał podczas badania.
Inka1604
Zaciekawiona BB
Inka idziemy praktycznie łeb w łeb [emoji4] tez miałam
Transfer 19.12 (5 dniowy zarodek) Dzisiaj miałam usg - 6tc+3 i bijące [emoji173]️
Ty tez już widziałaś [emoji173]️?
O proszę ja mam wizytę serduszkową dopiero 24.01 bo wyjechaliśmy na ferie i wizyta się przesunęła. masz dziś za sobą wielki stres ale tez wzruszenie bo to niezwykły moment usłyszeć bicie serduszka [emoji7]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Podziel się: