reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Hej
Do in vitro klasyfikował nas dr Jeżak,teraz byliśmy ma wizycie u dr Pałaszewskiego a kolejne dwie wizyty też mają być u dr Jeżaka (ponieważ dr Pałaszewski nie przyjmuje w piątki a u nas taki termin wypada)
a Ty u jakiego lekarza?

u Palaszewskiego, Jezak do mnie dzwonil na konsultacje jak P. nie mial czasu, niestety do dzisiaj jego nie znalazla minal miesiac od poronienia a to juz ponad miesiac, dlatego troche mam mieszane uczucia.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Murawa ja mam 20. 01 dopiero zrobić ale korci mnie żebym teraz zrobiła a tak się boję. Zaczyna mnie brzuch boleć jak na okres, ostatnim razem dostałam 9dpt.
Ten ból brzucha może też być pozytywnym objawem...ajjj ja też już wariuje-ostatnio narzekalam że boli za mało...A od wczoraj też strasznie ciągnie mnie w dół...
No Ty jesteś 6 dot trochę wcześnie na testowanie...jak wyjdzie lipa to się niepotrzebnie zestresujesz...No nie wiem-rób co serce Ci powie ;)Ja 3 mam kciukasy!

Nooo powiem Ci ,że odważna jesteś mega...Ja miałam zamiar zrobić w piątek -ale stwierdziłam,że tym razem posłucham lekarza i na spokoju zrobię w poniedziałek 22.01...nie chcę się stresować niepotrzebnie i debatować czy coś jest ?czy nie ma? a może przyrost nie taki...
Co ma być to i tak będzie :)
A za CIĘ OCZYWIŚCIE KCIUKI :D
To nie odwaga. tak sobie tłumaczyłam: jak coś wyjdzie to git a jak nic to za wcześnie jeszcze :D jutro z rana sikanca jeszcze zrobię a beta w środę i piątek

reklama
Do góry