reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Hej
Do in vitro klasyfikował nas dr Jeżak,teraz byliśmy ma wizycie u dr Pałaszewskiego a kolejne dwie wizyty też mają być u dr Jeżaka (ponieważ dr Pałaszewski nie przyjmuje w piątki a u nas taki termin wypada)
a Ty u jakiego lekarza?

u Palaszewskiego, Jezak do mnie dzwonil na konsultacje jak P. nie mial czasu, niestety do dzisiaj jego nie znalazla minal miesiac od poronienia a to juz ponad miesiac, dlatego troche mam mieszane uczucia.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Murawa ja mam 20. 01 dopiero zrobić ale korci mnie żebym teraz zrobiła a tak się boję. Zaczyna mnie brzuch boleć jak na okres, ostatnim razem dostałam 9dpt.
Ten ból brzucha może też być pozytywnym objawem...ajjj ja też już wariuje-ostatnio narzekalam że boli za mało...A od wczoraj też strasznie ciągnie mnie w dół...
No Ty jesteś 6 dot trochę wcześnie na testowanie...jak wyjdzie lipa to się niepotrzebnie zestresujesz...No nie wiem-rób co serce Ci powie ;)Ja 3 mam kciukasy!

Nooo powiem Ci ,że odważna jesteś mega...Ja miałam zamiar zrobić w piątek -ale stwierdziłam,że tym razem posłucham lekarza i na spokoju zrobię w poniedziałek 22.01...nie chcę się stresować niepotrzebnie i debatować czy coś jest ?czy nie ma? a może przyrost nie taki...
Co ma być to i tak będzie :)
A za CIĘ OCZYWIŚCIE KCIUKI :D
To nie odwaga. tak sobie tłumaczyłam: jak coś wyjdzie to git a jak nic to za wcześnie jeszcze :D jutro z rana sikanca jeszcze zrobię a beta w środę i piątek

reklama
Do góry