Super wyobrazam sobie ta radosc w domuHej. U mnie wszystko ok. Pęcherzyk jest na swoim miejscu i ciałko żółte tez. Cieszymy się z mężem ta nowina [emoji6]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Aguleczka29
Fanka BB :)
Mi lekarz zalecił by po zastrzykach masowac sobie miejsce kłucia, i faktycznie siniakow nie miałam.Heh możliwie ja staram się robić tak samo jak te wczesniej, Ale w tych jakby igły jakieś tępe.. No trudno będziemy miały bardzo ładne brzuszki
RedHotChiliPepper28
Blizny, siniaki, opuchlizna... pff, co to dla Nas potem jeszcze rozstępyHeh możliwie ja staram się robić tak samo jak te wczesniej, Ale w tych jakby igły jakieś tępe.. No trudno będziemy miały bardzo ładne brzuszki
labelladurmiente
Super imie, takie rzadko spotykane
Zazdro Wam spotkania laseczki!
W kwestii imienia tata wykazał sie niewątpliwie kreatywnością [emoji16] Spotkanie było super. Ale rozmawiałyśmy także o tym, ze fajnie by było kiedys zrobic takie wieeelkie spotkanie nas wszystkich!
Ciebie to ja tez akurat musze poznać, pani Dżoasiu [emoji16][emoji6]
dżoasia
Kobitki a ogolnie macie sklonnosci do siniakow? Bo ja mam clexane - to to samo tylko inaczej sie nazywa i jak mam jakis slad to tylko malenki od igly a i to rzadko. Po pierwsze robie zastrzyk w miare blisko pepka a po drugie potem uciskam miejsce wklucia - jak przy pobieraniu krwi. To sa zastrzyki na rozrzedzenie krwi wiec jak nie ucisniecie to uszkodzone naczynka w tym miejscu chwilowo utrudnione zagojenie sie i krew sie saczy robiac siniaka.Heh możliwie ja staram się robić tak samo jak te wczesniej, Ale w tych jakby igły jakieś tępe.. No trudno będziemy miały bardzo ładne brzuszki
dżoasia
To zapraszam do Krakowa ja do tej pory mialam przyjemnosc poznac tylko @Felia ale niestety w malo przyjemnych okolicznosciach. Kiedys poznalam tez jedna dziewczyne z innego watkuW kwestii imienia tata wykazał sie niewątpliwie kreatywnością [emoji16] Spotkanie było super. Ale rozmawiałyśmy także o tym, ze fajnie by było kiedys zrobic takie wieeelkie spotkanie nas wszystkich!
Ciebie to ja tez akurat musze poznać, pani Dżoasiu [emoji16][emoji6]
RedHotChiliPepper28
Tak i zaczynam się już stresować :-)@RedHotChiliPepper28 A Ty powtarzasz jutro betę???
Dostałam te leki przed punkcją - i Endo się zwiększyło w ciągu dwóch dni o 2 mm. Jednak podczas punkcji miałam jakieś krwawienie i niestety transfer odroczony. Przy stymulacji do crio też dostałam leki na wzrost endo i ja osobiście uważam że 7 mm to troszkę mało...Nie nic nie dal, on uwaza ze 7 mm wystarczy I zibaczymy jutro cytuje. A ty to wszystko dostawalas jeszcze przed punjcja czy po a przed transwerem I czy cos ci uroslo po tych lekach.
Nie wiem.o co chodzi z tym endo czemu takie male.
reklama
RedHotChiliPepper28
Nie mam skłonności do siniaków, więc wypróbuję Twój sposób :-)Kobitki a ogolnie macie sklonnosci do siniakow? Bo ja mam clexane - to to samo tylko inaczej sie nazywa i jak mam jakis slad to tylko malenki od igly a i to rzadko. Po pierwsze robie zastrzyk w miare blisko pepka a po drugie potem uciskam miejsce wklucia - jak przy pobieraniu krwi. To sa zastrzyki na rozrzedzenie krwi wiec jak nie ucisniecie to uszkodzone naczynka w tym miejscu chwilowo utrudnione zagojenie sie i krew sie saczy robiac siniaka.
Podziel się: