reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny zrobilam sikanca.... zwykły taki 25 bo czulszych nie mieli.... i widzę cień cienia..... czy może tak być że testować widać przy negatywnym? to jest naprawdę cień cienia

Nooo powiem Ci ,że odważna jesteś mega...Ja miałam zamiar zrobić w piątek -ale stwierdziłam,że tym razem posłucham lekarza i na spokoju zrobię w poniedziałek 22.01...nie chcę się stresować niepotrzebnie i debatować czy coś jest ?czy nie ma? a może przyrost nie taki...
Co ma być to i tak będzie :)
A za CIĘ OCZYWIŚCIE KCIUKI :D

Od lewej: Asia, ja (ja sobie dzis uświadomiłam iz wy imienia mego nie znacie, bo ten nick sie tak zadomowił. Wiec: Irmina, miło mi!) i Aneta

@JoannaRak @anett96 bardzo Wam dziękuje za cudowny czas! Mam mega powera po tym spotkaniu i poczucie, ze dzięki tej walce (póki co dramatycznej niestety) spotykam tak wspaniale kobiety jak Wy! Dziękuje [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Super imie, takie rzadko spotykane:)
Zazdro Wam spotkania laseczki!

Nooo powiem Ci ,że odważna jesteś mega...Ja miałam zamiar zrobić w piątek -ale stwierdziłam,że tym razem posłucham lekarza i na spokoju zrobię w poniedziałek 22.01...nie chcę się stresować niepotrzebnie i debatować czy coś jest ?czy nie ma? a może przyrost nie taki...
Co ma być to i tak będzie :)
A za CIĘ OCZYWIŚCIE KCIUKI :D
@Murawa ja mam 20. 01 dopiero zrobić ale korci mnie żebym teraz zrobiła a tak się boję. Zaczyna mnie brzuch boleć jak na okres, ostatnim razem dostałam 9dpt.

reklama
Do góry