Nie KuśJak sikacz pokazał to leć jutro na betę
reklama
Doris30:-)
Fanka BB :)
@Evelevel co tam u Ciebie? W piątek miałaś mieć wizytę i nic nie piszesz.
Hej. U mnie wszystko ok. Pęcherzyk jest na swoim miejscu i ciałko żółte tez. Cieszymy się z mężem ta nowina [emoji6]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
RedHotChiliPepper28
Tak, ja :-)Czy przyjmuje któras z Was zastrzyki neoparin?
I jak twój brzuch ? Bo ja mam tak straszne siniaki.. Może Ja coś źle robię, bo przy wcześniejszych zastrzykach przed punkcja takich nie miałam.Tak, ja :-)
RedHotChiliPepper28
Mam dokładnie taka sama sytuację, wcześniej inne zastrzyki z cieńsza igłą i nie było śladu, teraz mam jednego wielkości pięści :-) parę mniejszych i wiele śladów po ukłuciu, więc się nie przejmujI jak twój brzuch ? Bo ja mam tak straszne siniaki.. Może Ja coś źle robię, bo przy wcześniejszych zastrzykach przed punkcja takich nie miałam.
Dziękuję Ci bardzo, Bo już się martwiłam że coś nie tak robię .Mam dokładnie taka sama sytuację, wcześniej inne zastrzyki z cieńsza igłą i nie było śladu, teraz mam jednego wielkości pięści :-) parę mniejszych i wiele śladów po ukłuciu, więc się nie przejmuj
RedHotChiliPepper28
Może obie źle robimy hahDziękuję Ci bardzo, Bo już się martwiłam że coś nie tak robię .
reklama
Heh możliwie ja staram się robić tak samo jak te wczesniej, Ale w tych jakby igły jakieś tępe.. No trudno będziemy miały bardzo ładne brzuszkiMoże obie źle robimy hah
Podziel się: