5 dot. ale aparat mi nie wychwytuje tego co widzę. tak z nudów zrobilam ale na betę jeszcze nie idę. dopiero w środę pojde i piatek.U ciebie 5dpt? Moze tak byc, ze cos sie dzieje
reklama
Oczekiwanie2017
Fanka BB :)
5 dot. ale aparat mi nie wychwytuje tego co widzę. tak z nudów zrobilam ale na betę jeszcze nie idę. dopiero w środę pojde i piatek.
Jeśli wyszedł choć cień cienia i to 5dpt to rokowania są naprawdę dobre
To wszystko zależy od tego jak się będziesz czuć po. u mnie było ok i do pracy szłam ale też czytałam tu że może być naprawdę różnie. weź może sobie po punkcji ten dzień wolnego tak na wszelki wypadek.Dziewczyny czy po punkcji na drugi dzień szłyście do pracy?Jutro punkcja i zastanawiam się nad tym czy we wtorek iść do pracy.. prace mam siedząca.
labelladurmiente
Dzień dobry KobityWspaniałego dnia życzę
Dziewczyny miłego spotkania dzisiaj-usciskajcie proszę ode mnie @labelladurmiente
Murawa [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
suuuper kobity jesteście )))) ALE EKSTRA!!!No to teraz ktora to ktora Joaska to wiem
labelladurmiente
No to teraz ktora to ktora Joaska to wiem
Od lewej: Asia, ja (ja sobie dzis uświadomiłam iz wy imienia mego nie znacie, bo ten nick sie tak zadomowił. Wiec: Irmina, miło mi!) i Aneta
@JoannaRak @anett96 bardzo Wam dziękuje za cudowny czas! Mam mega powera po tym spotkaniu i poczucie, ze dzięki tej walce (póki co dramatycznej niestety) spotykam tak wspaniale kobiety jak Wy! Dziękuje [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]
Oczekiwanie2017
Dziewczyny czy po punkcji na drugi dzień szłyście do pracy?Jutro punkcja i zastanawiam się nad tym czy we wtorek iść do pracy.. prace mam siedząca.
Ja szłam do pracy, ale to zależy od tego ile masz komórek pobranych, czy nie masz ryzyka hiperki, jaki masz próg bólu, itp.
reklama
Od lewej: Asia, ja (ja sobie dzis uświadomiłam iz wy imienia mego nie znacie, bo ten nick sie tak zadomowił. Wiec: Irmina, miło mi!) i Aneta
@JoannaRak @anett96 bardzo Wam dziękuje za cudowny czas! Mam mega powera po tym spotkaniu i poczucie, ze dzięki tej walce (póki co dramatycznej niestety) spotykam tak wspaniale kobiety jak Wy! Dziękuje [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]
no milusio Was zobaczyć @labelladurmiente i @anett96
Podziel się: