reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny czy po punkcji na drugi dzień szłyście do pracy?Jutro punkcja i zastanawiam się nad tym czy we wtorek iść do pracy.. prace mam siedząca.

Dziewczyny czy po punkcji na drugi dzień szłyście do pracy?Jutro punkcja i zastanawiam się nad tym czy we wtorek iść do pracy.. prace mam siedząca.
To wszystko zależy od tego jak się będziesz czuć po. u mnie było ok i do pracy szłam ale też czytałam tu że może być naprawdę różnie. weź może sobie po punkcji ten dzień wolnego tak na wszelki wypadek.

No to teraz ktora to ktora Joaska to wiem ;)

Od lewej: Asia, ja (ja sobie dzis uświadomiłam iz wy imienia mego nie znacie, bo ten nick sie tak zadomowił. Wiec: Irmina, miło mi!) i Aneta

@JoannaRak @anett96 bardzo Wam dziękuje za cudowny czas! Mam mega powera po tym spotkaniu i poczucie, ze dzięki tej walce (póki co dramatycznej niestety) spotykam tak wspaniale kobiety jak Wy! Dziękuje [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Od lewej: Asia, ja (ja sobie dzis uświadomiłam iz wy imienia mego nie znacie, bo ten nick sie tak zadomowił. Wiec: Irmina, miło mi!) i Aneta

@JoannaRak @anett96 bardzo Wam dziękuje za cudowny czas! Mam mega powera po tym spotkaniu i poczucie, ze dzięki tej walce (póki co dramatycznej niestety) spotykam tak wspaniale kobiety jak Wy! Dziękuje [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

no milusio Was zobaczyć @labelladurmiente i @anett96 :)

Do góry