reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

O nie... strasznie mi przykro :-( najgorsze że nadal to trwa i musisz jeszcze przez to przechodzić :/

Szlag mnie trafi z bezsilności nim to sie skończy...

Kochana wiem, co przechodzisz. u mnie się to wszystko ciągnęło od połowy września do połowy października, jak nie pójdzie to trudno, trzeba się doczyścić. Poradzisz sobie, bo jesteś super babka :* Psychicznie ujowo, ale tydzien zleci, jak nie po dobroci to siłą, ale będziesz w końcu mieć spokój :*

Jako ze to mój dramatyczny debiut to nie miałam pojęcia, ze to moze tyle trwać... Musze, Dżoasia, musze. Jakiez mam wyjście...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Zależy jaki dietetyk gada.Ja nikogo do niczego nie namawiam,tylko napisałam ze cos takiego też jest.
Ja wiem, że nie namawiasz ani nie reklamujesz:) ale porozmawiaj z jakimś naprawdę mądrym dietetykiem, który skończył porządne studia a przekonasz się jaki negatywny wpływ ma taka dieta na nasze zdrowie. Po części napisała już to @gosia321. Jest to dieta bardzo restrykcyjna, której nie powinno się stosować przy staraniach.

Jak często crinone z was "wypada"? Mi ostatnio taka większa kulka wypadła tydzień temu i czuje się trochę przytkana... jak sikam to mam wąski strumień i tak myśle ze tego crinone już tam się chyba nazbierało.

Mi wypada na kibelku jak siedzę na "2"[emoji6]

Tia.... porozmawiaj z jakimś mądrym dietetykiem gdzie sobie można wsadzic takie posty... I jak "cudownie" takie 6 tygodni wpływa na twoje zdrowie...
no nie wiem tą dietę stworzyła przecież lekarka...jest forum wgl ludzi którzy ją stosują i jest wiele uzdrowień po niej. Ja oglądałam też wykład właśnie Dąbrowoskiej gdzie tłumaczy jak działa dieta i jej pacjenci po tej diecie niejednokrotnie z wózka wstawali.. Po niej odnawiają się wszystkie komróki bo organizm zjada wszystkie swoje smieci. Ja robiłam ja 2 tyg bo dłuzej nie dałam rady -ja z tych żartyh :) i pięknie schudłam, cera się mega poprawiła, energii full no same plusy..a i jeszcze namówiłam przyjaciółkę na tą dietę- ona ma mega bóle głowy migrenowe często wymiotowała z bóu. Po diecie - (ale tez 2 tyg robiła tylko) na jakiś czas bóle wgl odeszły.

Szlag mnie trafi z bezsilności nim to sie skończy...

Jako ze to mój dramatyczny debiut to nie miałam pojęcia, ze to moze tyle trwać... Musze, Dżoasia, musze. Jakiez mam wyjście...

Kochana, dla pocieszenia Ci napiszę że ja w zeszłym roku dokładnie o tej porze lezalam w szpitalu (ponad 3 tygodnie) z ciąża pozamaciczna. Nie była to moja pierwsza strata. A teraz jestem w ciąży. My kobiety jesteśmy silne. Nawet nie wiemy jak bardzo. Mam nadzieję, że Ty też za jakiś czas będziesz mogła dopisać szczęśliwy koniec do swojej historii.

Kochana, dla pocieszenia Ci napiszę że ja w zeszłym roku dokładnie o tej porze lezalam w szpitalu (ponad 3 tygodnie) z ciąża pozamaciczna. Nie była to moja pierwsza strata. A teraz jestem w ciąży. My kobiety jesteśmy silne. Nawet nie wiemy jak bardzo. Mam nadzieję, że Ty też za jakiś czas będziesz mogła dopisać szczęśliwy koniec do swojej historii.

Oby... I jesli tylko kiedykolwiek mi sie uda to Wy - dziewczęta z tego forum - dowiecie sie jako jedne z pierwszych [emoji8]

no nie wiem tą dietę stworzyła przecież lekarka...jest forum wgl ludzi którzy ją stosują i jest wiele uzdrowień po niej. Ja oglądałam też wykład właśnie Dąbrowoskiej gdzie tłumaczy jak działa dieta i jej pacjenci po tej diecie niejednokrotnie z wózka wstawali.. Po niej odnawiają się wszystkie komróki bo organizm zjada wszystkie swoje smieci. Ja robiłam ja 2 tyg bo dłuzej nie dałam rady -ja z tych żartyh :) i pięknie schudłam, cera się mega poprawiła, energii full no same plusy..a i jeszcze namówiłam przyjaciółkę na tą dietę- ona ma mega bóle głowy migrenowe często wymiotowała z bóu. Po diecie - (ale tez 2 tyg robiła tylko) na jakiś czas bóle wgl odeszły.
A co się dzieje/działo po zakończeniu stosowania diety? :)

reklama
Do góry