reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Ja do czasu plamien mialam tylko co jakis czas zabrudzonego crinona i to tylko miejscami. Jak mialam plamienia to crinone byl caly brazowy a wkladka czysta jak u Ciebie. U mnie to trwalo tydzien. Puki co cisza i crinone tylko lekko zabrudzony.

Jak często crinone z was "wypada"? Mi ostatnio taka większa kulka wypadła tydzień temu i czuje się trochę przytkana... jak sikam to mam wąski strumień i tak myśle ze tego crinone już tam się chyba nazbierało.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@labelladurmiente straszne mi przykro, ze ten koszmar sie u Ciebie dalej ciagnie. Mam nadzieje, ze jednak sama sie oczyscisz. Jestes silna babka i zaslugujesz na to co najlepsze [emoji173]️

Mam wrażenie, ze to sie nigdy nie skończy... Dzięki kochana! Prosze pogłaskać ode mnie brzuszek [emoji173]️

Jak często crinone z was "wypada"? Mi ostatnio taka większa kulka wypadła tydzień temu i czuje się trochę przytkana... jak sikam to mam wąski strumień i tak myśle ze tego crinone już tam się chyba nazbierało.

Powiem Ci, ze czasami to na drugi czy trzeci dzien dopiero, bo ja mam sucho. Czasami tez sobie probuje sama wygrzebac :p Najgorzej bylo jak bralam 3x1. Teraz 1x1 to juz takiegi problemu nie mam.
Siku idzie inna dziorka to raczej ten strumien nie jest od crinone ;)

Mam wrażenie, ze to sie nigdy nie skończy... Dzięki kochana! Prosze pogłaskać ode mnie brzuszek [emoji173]️

Wczoraj czytalam Twoje posty i plakalam jak bobr. Jakos nie moglam nic napisac, bo pamietam jak ja zegnalam swojego synka, ktorego poznalam i tulilam przez 4miesiace. Taka mala kruszynke tez zegnalam (cp). Powiem Ci, ze nigdy tego nie zapomnisz ale z czasem jest latwiej zyc.. Chcialam Ci tylko powiedziec, zebys zajela sie teraz soba i nie pozwolila sobe na takie traktowanie przez M. Zadko tacy ludzie sie zmieniaja niestety. Wiem cos o tym, bo jestem po rozwodzie i na poczatku bardzo rozpaczalam dopuki nie poznalam swojego obecnego M. Teraz wiem, co to znaczy wsparcie, zaufanie, czuje sie bezpieczna jak nigdy. Wiem, ze w najgorszych chwilach moge zawsze na niego liczyc a mysle, ze strata dziecka, nie wazne na jakim etapie, to wielki egzamin dla zwiazku. Zycze Ci wszstkiego co najlepsze ❤️

Powiem Ci, ze czasami to na drugi czy trzeci dzien dopiero, bo ja mam sucho. Czasami tez sobie probuje sama wygrzebac :p Najgorzej bylo jak bralam 3x1. Teraz 1x1 to juz takiegi problemu nie mam.
Siku idzie inna dziorka to raczej ten strumien nie jest od crinone ;)

No fakt, to inna dziurka ;)

A nam na naukach przedślubnych babka mówila że jak jest problem zajść w ciąże to trzeba spróbować postu dr Dąbrowskiej.Nie wiem na ile pomaga bo ja wytrzymałam tylko 3 tygodnie,ale wyniki mi się poprawiły ale w ciąże naturalnie nie zaszłam,ale ponoć to trzeba być na tym poście 6 tygodni.Koleżanka wytrzymała 6 tygodni +4 tygodnie wychodzenia z postu i udało jej się zajść w ciąże. Nie wiem czy to dar postu czy po prostu tak się naturalnie udało.
Tia.... porozmawiaj z jakimś mądrym dietetykiem gdzie sobie można wsadzic takie posty... I jak "cudownie" takie 6 tygodni wpływa na twoje zdrowie...

reklama
Do góry