gosia321
Fanka BB :)
Super odpoczywaj i glaszcz brzuszekJa już wracam z moimi kropeczkami teraz tylko modlić się żeby się udało..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super odpoczywaj i glaszcz brzuszekJa już wracam z moimi kropeczkami teraz tylko modlić się żeby się udało..
No to faktycznieStwierdziła ostatnio że ft4 i ft3 nie trzeba kontrolować w ciąży bo niby nie ma normy dla ciężarnych a z tego co wy czytałam gdzie to ważny jest poziom
Ja już wracam z moimi kropeczkami teraz tylko modlić się żeby się udało..
Pewnie na 1 wizycie tego nie załatwię bo zleci dodatkowe badania...Przyjezdzasz o 8:30, mezowi pobieraja krew.
Potem jedziecie do kina lub na shopping
Wracacie o 14:30, podaja Ci szczepionke (po 3 wklocia w kazde przedramie) i wracacie do domu
Pasnika7 lutego u Pasnika czy u Malinowskiego ?
Co ile musisz pojawiać? Jakie badania trzeba zrobić? On zleca czy już musisz mieć komplet?Przyjezdzasz o 8:30, mezowi pobieraja krew.
Potem jedziecie do kina lub na shopping
Wracacie o 14:30, podaja Ci szczepionke (po 3 wklocia w kazde przedramie) i wracacie do domu
@Ppatka trzymam kciuki!
@labelladurmiente przykro mi ze jestes w takim beznadziejnym zawieszeniu. Oby wszystko samo poszlo...
Ja do czasu plamien mialam tylko co jakis czas zabrudzonego crinona i to tylko miejscami. Jak mialam plamienia to crinone byl caly brazowy a wkladka czysta jak u Ciebie. U mnie to trwalo tydzien. Puki co cisza i crinone tylko lekko zabrudzony.U mnie Crinone tez nadal zabrudzony,ale wkładka czysta.Juz stres mi przeszedł,wiec to najważniejsze.Mam nadzieje,ze do jutra plamienia się skończą.
Mam pytanie do dziewczyn,które miewały zabrudzony Crinone lub Lutinusa(bez aktywnego krwawienia)-jak długo sie to u Was utrzymywało?
Trzymam kciuki Niech maluszki zostana z Toba na kolejne 9 miesiecyJa już wracam z moimi kropeczkami teraz tylko modlić się żeby się udało..