Dziękuję ❤Będziemy trzymać kciuki!A pomodle się jutro ♡♡♡
reklama
labelladurmiente
Fanka BB :)
Ja już wracam z moimi kropeczkami teraz tylko modlić się żeby się udało..
Trzymaj mocno i głaszcz brzuszek [emoji173]️
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
gosia321
Hmm limoncia a czemu sprawdzasz czy spada? Jak juz masz hashi to j tak leki bierze sie do konca zycia tylko reguluje sid dawki do wynikow. Robilas usg tarczycy ?Dziewczyny odebrałam wyniki antytpo 138 uiu/ ml z groszami i anty tg 38 z grosze niby tg mam w normie ale Tpo nadal powyżej normy fakt we wrześniu miałam ponad 300 więc spadło
Tak miałam biopsję we wrześniu są guzki ale nie złośliwe, zastanawiam się nad zmianą endokrynologHmm limoncia a czemu sprawdzasz czy spada? Jak juz masz hashi to j tak leki bierze sie do konca zycia tylko reguluje sid dawki do wynikow. Robilas usg tarczycy ?
gosia321
No ja jestem temu bliska brzuch mam jak w 5 miesiącu ciąży i przez to trochę boli :-( już śliwki popijam kefirem, woda itp, średnio działa, spróbuję Twój sposób
Ooo a tu masz wiecej jego wlasciwosci
Link do: Siemię lniane w ciąży – na zaparcia i zgagę
gosia321
7 lutego u Pasnika czy u Malinowskiego ?Ja jestem przed nimi pierwsza wizyta w łodzi 7 lutego jestem pełna nadziei... ile szczepień miałaś? Jak to w ogóle wygląda?
RedHotChiliPepper28
moja lekarka zaproponowała do wypróbowania LACTULOSUM :-)Próbowałaś łykać 3x2 chelamag b6?
Ale fajnie trzymam kciuki :*Ja już wracam z moimi kropeczkami teraz tylko modlić się żeby się udało..
gosia321
Czemu co ci w twoim nie pasuje ?Tak miałam biopsję we wrześniu są guzki ale nie złośliwe, zastanawiam się nad zmianą endokrynolog
reklama
Stwierdziła ostatnio że ft4 i ft3 nie trzeba kontrolować w ciąży bo niby nie ma normy dla ciężarnych a z tego co wy czytałam gdzie to ważny jest poziomCzemu co ci w twoim nie pasuje ?
Podziel się: