Co to oznacza.? Wiem że takie wizyty są trudne...człowiek siedzi pod gabinetem i myśli ze nie tak miało to wyglądać i miałam czekać z uśmiechem bo zobaczę dzidziusia...aż łzy mi się cisnely ostatnio do oczuDajcie znać gdzie sie tam umawiamy.
Juz jestem po wizycie. Jedyne co moge powiedzieć to: kur**aaaaaaaaa
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Czesc dziewczyny, ja dzis bylam na pogladaniu jajec, nawet podrosly od ostatniej wizyty bo w prawym mam juz mam pecherzyki po 15- 17 mm a w lewym kilka pecherzykow 10-15 mm. Endo troche male bo tylko 9.2 mm. Kolejna wizyta w poniedzialek a w srode na 99% punkcja [emoji51]
@sroka87 daj koniecznie znac co u Ciebie [emoji4] ciesze sie ze udalo nam sie poznac i pogadac [emoji4]
@sroka87 daj koniecznie znac co u Ciebie [emoji4] ciesze sie ze udalo nam sie poznac i pogadac [emoji4]
labelladurmiente
Fanka BB :)
Dlaczego? Co sie stalo?
Bo to poronienie sie skończyć nie chce, nie moze. Ciąży juz nie ma, ale mimo pigułek i starań pani dr (dzis grzebała we mnie czymś co mówiąc najkrócej pod ciśnieniem miało pobudzić macice zeby oddale te resztki, ktore tam sie zasiedziały...) pozostałości wyleźć nie chcą. Krwawienia juz nie ma i ruszyć nie chce. Szyjka jest dluuuuga i mocno trzyma. A resztki sobie lezą. I znowu przede mną tydzień pt: a moze jednak poleci? Nawet mam iść na saunę zeby spowodować krwawienie. Tyle ze chyba juz ani ja, ani pani dr w to nie wierzymy... I profilaktycznie na poniedziałek 22.01 zamówiła mi termin na sale zabiegowa w klinice gdzie mnie uśpi i doczyści... Ja sie z tym wykończę.
labelladurmiente
Co to oznacza.? Wiem że takie wizyty są trudne...człowiek siedzi pod gabinetem i myśli ze nie tak miało to wyglądać i miałam czekać z uśmiechem bo zobaczę dzidziusia...aż łzy mi się cisnely ostatnio do oczu
Wiesz marg88 ja juz swoje wyplakalam. I dzis to juz siedziałam tam nie z łza ale nadzieja ze to juz sie skończyło. Z dzidziusiem pożegnałam sie ostatecznie w ostatni wtorek kiedy pani dr powiedziała: ciąży juz nie ma... Zostalo 20% pozostałości których organizm musi sie pozbyć. Tylko dzis sie okazuje, ze te pozostałości wyleźć nie chcą. Pani mi nawet rysowała: tu resztki ktore „przywarły” tu dluuuga zwarta trzymająca szyjka macicy. I to mnie doprowadza do szału. Ze tyle przeszłam a końca nie widać. I dlatego chyba dramat przeszedł mi we wkurw
Kochana ale plis jest taki ze ro nie szpital,lekarke bedziesz znala sale tez i usypiajacego.. ja jeszcze pomyslalam o goracej kapieli? I cwiczenia? Przysiady itd?Bo to poronienie sie skończyć nie chce, nie moze. Ciąży juz nie ma, ale mimo pigułek i starań pani dr (dzis grzebała we mnie czymś co mówiąc najkrócej pod ciśnieniem miało pobudzić macice zeby oddale te resztki, ktore tam sie zasiedziały...) pozostałości wyleźć nie chcą. Krwawienia juz nie ma i ruszyć nie chce. Szyjka jest dluuuuga i mocno trzyma. A resztki sobie lezą. I znowu przede mną tydzień pt: a moze jednak poleci? Nawet mam iść na saunę zeby spowodować krwawienie. Tyle ze chyba juz ani ja, ani pani dr w to nie wierzymy... I profilaktycznie na poniedziałek 22.01 zamówiła mi termin na sale zabiegowa w klinice gdzie mnie uśpi i doczyści... Ja sie z tym wykończę.
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
labelladurmiente
Kochana ale plis jest taki ze ro nie szpital,lekarke bedziesz znala sale tez i usypiajacego.. ja jeszcze pomyslalam o goracej kapieli? I cwiczenia? Przysiady itd?
Tak, bo zapytałam dr Z czy ona moze to zrobic tu, bo ja po tym wszystkim to na pewno nigdzie w obce ręce nie pójdę. I powiedziała ze moze. Na koniec to z tej bezsilności obie sie śmiałyśmy ze do samego końca obie we dwie musimy przez to przejść. Tak. Kapiel jak najbardziej. Gorąca. A po jutrzejszym śniadaniu z Wami jadę na fitness i do sauny. Wszystkiego bede próbować...
No i super!Tak, bo zapytałam dr Z czy ona moze to zrobic tu, bo ja po tym wszystkim to na pewno nigdzie w obce ręce nie pójdę. I powiedziała ze moze. Na koniec to z tej bezsilności obie sie śmiałyśmy ze do samego końca obie we dwie musimy przez to przejść. Tak. Kapiel jak najbardziej. Gorąca. A po jutrzejszym śniadaniu z Wami jadę na fitness i do sauny. Wszystkiego bede próbować...
Ja już wracam z moimi kropeczkami teraz tylko modlić się żeby się udało..
Będziemy trzymać kciuki!A pomodle się jutro ♡♡♡
reklama
U mnie punkcja w poniedziałek na 12Czesc dziewczyny, ja dzis bylam na pogladaniu jajec, nawet podrosly od ostatniej wizyty bo w prawym mam juz mam pecherzyki po 15- 17 mm a w lewym kilka pecherzykow 10-15 mm. Endo troche male bo tylko 9.2 mm. Kolejna wizyta w poniedzialek a w srode na 99% punkcja [emoji51]
Podziel się: