reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Oj, kochana, my juz od lat prowadzimy rozmowy, ktore nic nie zmieniają. Ale człowiek sie łudzi. Ale, jak to moja mama powiedziała: „Dziecko, jesli takie wydarzenie Go nie zmieniło to i wybuch bomby atomowej nie pomoże”

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Wiesz kochana ja noszę bliźnięta a moje małżeństwo wisi na włosku. Mój mąż widzę że bardzo się stara , jednak ostatni weekend pokazał jak wielka już jest przepaść między nami. Gdzieś po drodze straciliśmy siebie. Próbujemy to poskładać ... Czy nam się uda czas pokaże.

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Ponieważ moja otwartość ociera sie gdzies o ekshibicjonizm emocjonalny to nie mam lęku co powiedzieć, bo wszystko juz napisałam na FB... Wiec wszyscy juz wiedza. Potrzebowałam sie tak oczyścić. Bo inaczej zupełnie bym oszalała... Ale plus jest taki ze nie spodziewam sie głupich pytań pod tytułem: „a gdzie Ty byłaś przez te półtora tygodnia? Wczasy?”, tylko zwykłego ludzkiego zrozumienia. I zgadzam sie z Toba, ze lepiej sie czymś zając w pracy niz świrować, myślec, wyć. To juz wszystko przerobiłam miedzy kompulsywnym sprzątaniem.

A co do powrotu... Prawda jest taka ze smierc Dzidziusia obnażyła bezlitośnie marność mojego związku. To czego tak bardzo próbowałam nie widzieć od lat wyszło i jebnelo mi miedzy oczy i to w momencie kiedy działo sie to najgorsze... Wiec nie wiem czy kiedykolwiek wroce do Kliniki. Bo nie wiem czy jest sens. Przede mną przemyślenia pt: co dalej z tym życiem, co dalej z tym małżeństwem. I chyba dlatego tez tak słabo sie z tego podnoszę - jak nie ja - bo zdałam sobie sprawe jak sama w tym wszystkim byłam, jestem, no wlasnie i czy bede, czy nie. Zobacz załącznik 835109

@labelladurmiente wywolalas długo skrywane emocje u mnie i dziękuję Ci za to.

Wiesz kochana ja noszę bliźnięta a moje małżeństwo wisi na włosku. Mój mąż widzę że bardzo się stara , jednak ostatni weekend pokazał jak wielka już jest przepaść między nami. Gdzieś po drodze straciliśmy siebie. Próbujemy to poskładać ... Czy nam się uda czas pokaże.

Jesteśmy w strasznie trudnej sytuacji, ta cała walka o dziecko, czas... każdy z nas się zmienił. Zarówno my jak nasi m. Ale oni też walczyli razem z nami, także ja wierzę,że pary które przetrwały tak dużo jak My poskładają swoje życie, swoje rodziny.

Girls A prof Malinowski imunoliga z łodzi?jest ok?

tak, z łodzi i też ponoc jest ok, ale słyszałam już nie od jednej osoby, że on nie uwzględnia badań z zewnątrz, musza być robione u niego i na początek zleca pakiet za 6-8tys...

Malina zleca wszystkie badania do APC do laboratorium . Uznaje inne badania ale do niego chodzą raczej na pełen pakiet czy leczenie ivf+immuno bo on ma klinikę a Paśnik to jest po prostu dobry immuno dla wszystkich przyjmujący w małej klitce pod blokiem bez zbędnych wzdęcie wydać . Malina tez bardzo często wciska szczepienia i unika np intralipidu bo jest za tani [emoji6]

reklama

Porypane to życie maksymalnie. Ale Ty teraz to sie skup na maluchach. Jakby co na zmiany, zmiany przyjdzie czas. Teraz, mamuśka, skupiamy sie na bijących serduszkach [emoji173]️[emoji173]️

Do góry