To potrzymalam was jeszcze chwile w niepewnosci nadrabiajac wasze posty
Doc Pasnik super poprostu rewelacja
Super wywiad ogladanie wszystkich wynikow w miedzyczasie pytania.
A zalecenia z wizyty nastepujace
Bez encortonu ani rusz przy podejsciu dawka 10 mg do 12 tyg ciazy jesli sie uda
Zlecil mi badanie imk za jakies 4-5 dni maja byc na stronie mam je przeslac na podany adres. Jesli wyjda dobrze to zostajemy tylko na encortonie wowczas nie musze juz przyjezdzac tylko wysle mi recepty i zalecenia dla mnie i dla ginekologa w klinice.
Jesli wyjda zle to musze przyjechac na rozpisanie leczenia immunosupresyjnego i tu jest szkopul ale narazie o tym nie mysle bo jesli bede musiala przyjechac a wizyte mam umowiona na 7 lutego to dupa musze przelozyc troche terminy procedury. Chyba ze go urobie meilowo
i albo wysle mi wszystko bez wizyty albo wcisnie mnie wczesniej na jakis termin.
Super ze mialam caly komplet badan i zostalo tylko te imk
a ma ono sprawdzic czy mimo super wyniku cytokin i komorek nk cos sie dzieje ze moj uklad immunologiczny rozwala jeszcze skladowe immunofenotypu. Czy tylko jest to spowodowane aktuwnoscia przeciwcial anty tpo i dodatnich ana ktore niestety ida ze soba w parze. I juz dodatnie anty tpo skitecznie moze uniemozliwic zajscie w ciaze. Wiedzialam ze przy hashi moga byc problemy ale nie ze juz ono jest wskazaniem do encortonu.
Takze kochane teraz tym bardziej bede was namawiac przy robieniu wynikow tarczycowych o zrobienie jej calego panelu lacznie z przeciwcialami anty tpo i anty tg
Z wizyty jestem mega zadowolona naprawde i wszystkim polecam i ciesze sie ze nie ominela mnie ta przyjemnosc poznania tak madrego czlowieka w tak niepozornej osobie z takim podejsciem do ludzi dzieci bo akurat przede mna byla mama z dziecmi. A juz stroj mnie rozwalil i sprawil ze puscilo moje zdenerwowanie. A mial koszulke z Mario