reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Forum to i ja opuscic nie umiem u nie chce...nawet jak milcze to czytam :)
odnośnie Twojego m...to mnie zatkało...totalny brak słów. Nie będę tu udzielać dobrych rad...bo my tutaj zawsze piszemy szczerze bez owijania w bawełnę. Chyba mu totalnie odwaliło...Ale niestety na zachowania innych osób po prostu nie mamy wpływu. A rozne zdarzenia w życiu pokazują nam prawdziwość niektórych ludzi...ja się zawiodłam na siostrze i mamie ...
Ostatnio Twoja historie opowiadalam siostrze ciotecznej(której też dopiero powiedziałam o kolejnej straconej ciąży) ..i wiesz co obie stwierdziliśmy( oczywiście płacząc przy tym) ze masz ogromny instynkt macierzyński...i będziesz najwspanialszą mama na świecie:*

Teraz to ja sie zaraz porycze... Dziekuje...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ponieważ moja otwartość ociera sie gdzies o ekshibicjonizm emocjonalny to nie mam lęku co powiedzieć, bo wszystko juz napisałam na FB... Wiec wszyscy juz wiedza. Potrzebowałam sie tak oczyścić. Bo inaczej zupełnie bym oszalała... Ale plus jest taki ze nie spodziewam sie głupich pytań pod tytułem: „a gdzie Ty byłaś przez te półtora tygodnia? Wczasy?”, tylko zwykłego ludzkiego zrozumienia. I zgadzam sie z Toba, ze lepiej sie czymś zając w pracy niz świrować, myślec, wyć. To juz wszystko przerobiłam miedzy kompulsywnym sprzątaniem.

A co do powrotu... Prawda jest taka ze smierc Dzidziusia obnażyła bezlitośnie marność mojego związku. To czego tak bardzo próbowałam nie widzieć od lat wyszło i jebnelo mi miedzy oczy i to w momencie kiedy działo sie to najgorsze... Wiec nie wiem czy kiedykolwiek wroce do Kliniki. Bo nie wiem czy jest sens. Przede mną przemyślenia pt: co dalej z tym życiem, co dalej z tym małżeństwem. I chyba dlatego tez tak słabo sie z tego podnoszę - jak nie ja - bo zdałam sobie sprawe jak sama w tym wszystkim byłam, jestem, no wlasnie i czy bede, czy nie. Zobacz załącznik 835109

Gratuluję odwagi. Ja nikomu nie powiedziałam o mojej sierpniowej stracie. I teraz czuję, że coraz bardziej mnie to zżera od środka :(

Nie jest niestety taniej, jesli mowisz o dawczyni komorek , procedury zaczynaja sie w najtanszych klinikach od 4,5 tys euro.Do tego ulepszcze np. Embrioglue, embrioscope, imsi, picsi i co tam sobie jeszcze wymarzysz. Dolicz do tego dojazdy, hotele , leki i juz robi sie o wiele wiecej. Siedze w tym po uszy ,niestety porownywalne z pl albo o wiele wiecej.
Ok ale czy faktycznie adopcka zaeodka to koszt 2 tys? To nie logiczne

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

No to kicha.
Dziewczyna z innego forum jeździła do Ostrawy i pisała że taniej ale to było ze 2 lata temu. Albo to może chodziło o to, że tam się tak długo nie czekało jak w Pl.
Wiele par oddaje swoje zarodki do adopcji dlatego jest łatwiej i taniej. A dawczynię trzeba wystymulować i jeszcze jej zapłacić za niedogodności.
Oki dzieki za info

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

Wróciłam do was po tak długiej nieobecności! Mam pytanie mąż musi zdać nasienie w poniedziałek kiedy ona jest najlepsze ! Mówi ,ze do 3 dni przed oddaniem nie współżyć jak to jest ogólnie??

reklama
Prosze mi tu nie ryczeć, bo dzieciom sie nie spodoba. Płakanie to ja na siebie biorę. Dzięki, kochana... Wtedy sie nie udało, ale moze sie jeszcze kiedys poznamy. W innych okolicznościach przyrody niz klinika [emoji846]

Tuż po moim nieudanym transferze mąż oddalił mi taki numer że długo nie mogłam się pozbierać z czasem wszystko minęło,mam nadzieję że tak będzie i u was.

Do góry