reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Justin a to u ciebie tez tak ciulowo przyrastalo czy u kogos innego?
U mnie. :(
Ale u mnie była trochę inna sytuacja, bo miałam jakby późną implantację, gdyż beta zaczęła rosnąć dopiero 11 dpt 3 dniowych zarodków.
I wyglądało to następująco:
11 dpt - beta 2
13 dpt - beta 10,3
15 dpt - beta 31,9
18 dpt - beta 42,5
A później zaczęła spadać.
U Ciebie sytuacja jest nieco bardziej optymistyczna, bo beta wzrasta lepiej oraz w odpowiednim terminie.

Dziewczyny k mnie nie ominęła stresowa z plameiniami.Wczoraj wyszłam z wanny po prysznicu i poleciała mi czerwona strozka po nodze.Na szczęście było tego mało i to Hyla krew pomieszana z woda ciążowa. Zaaplikowała Crinone,lyknelam duphaston i dopochwowe Progesterone Besins.Dzisiaj Crinone cały ciemnobrązowy.Staram się nie stresować,bo to ciemnobrązową brudna krew,ale i tak się delikatnie obawiam o Bąbelka [emoji20] Czas na Prolutex,idę wstrzyknąć i się kładę.Ech...

U mnie. :(
Ale u mnie była trochę inna sytuacja, bo miałam jakby późną implantację, gdyż beta zaczęła rosnąć dopiero 11 dpt 3 dniowych zarodków.
I wyglądało to następująco:
11 dpt - beta 2
13 dpt - beta 10,3
15 dpt - beta 31,9
18 dpt - beta 42,5
A później zaczęła spadać.
U Ciebie sytuacja jest nieco bardziej optymistyczna, bo beta wzrasta lepiej oraz w odpowiednim terminie.
U ciebie.co prawda wartosci mniejsze ale procentowo przyrosty wieksze. No nic.mam.nadzieje ze u mnie.sie to w miare szybko wyjasni:/

Dziewczyny k mnie nie ominęła stresowa z plameiniami.Wczoraj wyszłam z wanny po prysznicu i poleciała mi czerwona strozka po nodze.Na szczęście było tego mało i to Hyla krew pomieszana z woda ciążowa. Zaaplikowała Crinone,lyknelam duphaston i dopochwowe Progesterone Besins.Dzisiaj Crinone cały ciemnobrązowy.Staram się nie stresować,bo to ciemnobrązową brudna krew,ale i tak się delikatnie obawiam o Bąbelka [emoji20] Czas na Prolutex,idę wstrzyknąć i się kładę.Ech...
No plamienia/krwawienia to jest to czego kazda z nas w ciazy boi sie chyba najbardziej ale jesli to tylko plamienie to chyba nie ma powodów do obaw, zaaplikuj leki i sie poloz, babelek pewnie jest caly i zdrowy, takie rzeczy niestety sie zdarzaja i jak pokazuje to forum dosyc czesto ale nie zawsze zwiastuja najgorsze, poki nie ma masywnego krwotoku i nie masz skurczy to nie jest zle, sprobuj sie uspokoić i przede wszystkim odpoczywaj, oby to byl jednorazowy incydent

reklama
Do góry