reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Justin a to u ciebie tez tak ciulowo przyrastalo czy u kogos innego?
U mnie. :(
Ale u mnie była trochę inna sytuacja, bo miałam jakby późną implantację, gdyż beta zaczęła rosnąć dopiero 11 dpt 3 dniowych zarodków.
I wyglądało to następująco:
11 dpt - beta 2
13 dpt - beta 10,3
15 dpt - beta 31,9
18 dpt - beta 42,5
A później zaczęła spadać.
U Ciebie sytuacja jest nieco bardziej optymistyczna, bo beta wzrasta lepiej oraz w odpowiednim terminie.

Dziewczyny k mnie nie ominęła stresowa z plameiniami.Wczoraj wyszłam z wanny po prysznicu i poleciała mi czerwona strozka po nodze.Na szczęście było tego mało i to Hyla krew pomieszana z woda ciążowa. Zaaplikowała Crinone,lyknelam duphaston i dopochwowe Progesterone Besins.Dzisiaj Crinone cały ciemnobrązowy.Staram się nie stresować,bo to ciemnobrązową brudna krew,ale i tak się delikatnie obawiam o Bąbelka [emoji20] Czas na Prolutex,idę wstrzyknąć i się kładę.Ech...

U mnie. :(
Ale u mnie była trochę inna sytuacja, bo miałam jakby późną implantację, gdyż beta zaczęła rosnąć dopiero 11 dpt 3 dniowych zarodków.
I wyglądało to następująco:
11 dpt - beta 2
13 dpt - beta 10,3
15 dpt - beta 31,9
18 dpt - beta 42,5
A później zaczęła spadać.
U Ciebie sytuacja jest nieco bardziej optymistyczna, bo beta wzrasta lepiej oraz w odpowiednim terminie.
U ciebie.co prawda wartosci mniejsze ale procentowo przyrosty wieksze. No nic.mam.nadzieje ze u mnie.sie to w miare szybko wyjasni:/

Dziewczyny k mnie nie ominęła stresowa z plameiniami.Wczoraj wyszłam z wanny po prysznicu i poleciała mi czerwona strozka po nodze.Na szczęście było tego mało i to Hyla krew pomieszana z woda ciążowa. Zaaplikowała Crinone,lyknelam duphaston i dopochwowe Progesterone Besins.Dzisiaj Crinone cały ciemnobrązowy.Staram się nie stresować,bo to ciemnobrązową brudna krew,ale i tak się delikatnie obawiam o Bąbelka [emoji20] Czas na Prolutex,idę wstrzyknąć i się kładę.Ech...
No plamienia/krwawienia to jest to czego kazda z nas w ciazy boi sie chyba najbardziej ale jesli to tylko plamienie to chyba nie ma powodów do obaw, zaaplikuj leki i sie poloz, babelek pewnie jest caly i zdrowy, takie rzeczy niestety sie zdarzaja i jak pokazuje to forum dosyc czesto ale nie zawsze zwiastuja najgorsze, poki nie ma masywnego krwotoku i nie masz skurczy to nie jest zle, sprobuj sie uspokoić i przede wszystkim odpoczywaj, oby to byl jednorazowy incydent

reklama
Do góry