reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hmm... czyli ewentualnie.nie ma sie czego uczepic jak na razie. A jakie witaminy lykasz? Tu dziewczyny biora fertiformule ktora ma ulatwic zagniezdzenie zarodka, moze tego sprobujesz? Mysle, ze nie masz sie.co jeszcze stresowac, wiadomo, ze za pierwszym razem bardzo rzadko sie udaje. A wy przy ivf i iui korzystacie z tego samego nd? Masz jeszcze kilka prob, wiec poki co trzeba cierpliwosci, ale moze w razie W meza warto podpasc jakimis witaminkami? Nigdy nie wiadomo co i kiedy moze sie przydac:)
Ja lukam modulator homocysteiny, gold krill i folian. Przy inseminacji korzystalismy za kazdym razem z innego nasienia, teraz tez in vitro z innego... No moze masz racje - bedziemy musieli pomyslec o mezu zeby sie w miedzy czasie leczyl dzieki kochana

Przy jakich zarodkach? 14dpt 150 to raczej slabo. 14dpo przy naturalnych staraniach jeszcze rozumiem, ale nie przy 5cio dniowych zarodkach. Tak czy siak - jak zawsze - cukierkow jeszcze nie odstawiam.

Wrrr Ja Ci dam Asica słabo !Moja Sara była blastką wyklutą z otoczki w dniu podania 5AA i Ja miałam taki wynik [emoji35] nie wiem może się mylę ale wydaje mi się ze mogło być tak ze jeden przegrał walkę a jeden zawalczył i ten Encorton od 3dnia (nie wiem czemu tak późno go brałaś) zrobił swoje i doszło do implantacji . Odpuscilabym to latanie na betę co dwa dni i dała sobie czas . Co ma być to będzie już po ptakach ale pamiętaj ze cuda się zdarzają . W środę wyślę Ci zdjęcie jak ten cud wygląda [emoji16]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Wrrr Ja Ci dam Asica słabo !Moja Sara była blastką wyklutą z otoczki w dniu podania 5AA i Ja miałam taki wynik [emoji35] nie wiem może się mylę ale wydaje mi się ze mogło być tak ze jeden przegrał walkę a jeden zawalczył i ten Encorton od 3dnia (nie wiem czemu tak późno go brałaś) zrobił swoje i doszło do implantacji . Odpuscilabym to latanie na betę co dwa dni i dała sobie czas . Co ma być to będzie już po ptakach ale pamiętaj ze cuda się zdarzają . W środę wyślę Ci zdjęcie jak ten cud wygląda [emoji16]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Kurde no zyczylabym sobie takiego cudu - ale widzisz, one rzadko sie zdarzaja. Ropuszka ale jakie ty mialas przyrosty tej bety? Encorton lykam od 4dni przed transferem, tak mi kazal, co poradze, na tych sterydach to sie juz nie znam.
Daj Boze, zebys miala racje.
Cudownej srody:) Ty bedziesz miala cc? Masz jakies wskazania czy po prostu tak wolisz?:)

reklama
Do góry