reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny k mnie nie ominęła stresowa z plameiniami.Wczoraj wyszłam z wanny po prysznicu i poleciała mi czerwona strozka po nodze.Na szczęście było tego mało i to Hyla krew pomieszana z woda ciążowa. Zaaplikowała Crinone,lyknelam duphaston i dopochwowe Progesterone Besins.Dzisiaj Crinone cały ciemnobrązowy.Staram się nie stresować,bo to ciemnobrązową brudna krew,ale i tak się delikatnie obawiam o Bąbelka [emoji20] Czas na Prolutex,idę wstrzyknąć i się kładę.Ech...
No weee... kurde to lez. A na kiedy masz.jakas wizyte? Nie bylo tam jakiegos krwiaczka ostatnio?
Kochana.powiedz mi czy u ciebie dr jakos.skomentowal ten wynik prob watrobowych? Cos z tym robisz czy na razie nic?

reklama
Nie dzwonilam. Powtorze w niedziele i zadzwonie.jednak w poniedzialek. I tak kazą poczekac i powtorzyc.

Dżoasia! Do dupy z tym czekaniem... U Ciebie widzę ze jest tak jak u mnie. Siła ducha - jest, optymizm - jest, twardość charakteru - jest. Ale jak cos sie ma wypier***** to na pewno u mnie. Ja od tygodnia gadam ze ścianami i sufitem bo na tym poronnym L4 zawiesiłam właściwie całkowicie kontakty z ludźmi. I z jednej strony szlag mnie trafia dlaczego mnie to spotkało, ale z drugiej kurczowo trzymam sie mysli, ze los sie musi kiedys odwrócić. Tobie. Mnie. Wszystkim, ktore jeszcze tu walczą

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Kurde no zyczylabym sobie takiego cudu - ale widzisz, one rzadko sie zdarzaja. Ropuszka ale jakie ty mialas przyrosty tej bety? Encorton lykam od 4dni przed transferem, tak mi kazal, co poradze, na tych sterydach to sie juz nie znam.
Daj Boze, zebys miala racje.
Cudownej srody:) Ty bedziesz miala cc? Masz jakies wskazania czy po prostu tak wolisz?:)

19.05 miałam transfer
26.05 beta 8,4
29.05 beta 31,5
Tej trzeciej nie mogę znaleźć wyniku żeby sprawdzić date dokładnie ale było 148 jak dobrze pamietam .
Mój lekarz cały czas nie pozwalał mi się cieszyć nawet jak było serduszko bo cały czas mówił ze immuno to cholerstwo i nie jest wstanie przewidzieć co przyniesie jutro .
Ja mam CC ze wskazania mam implanty kręgosłupa i dwa odcinki jeszcze do zoperowania a niestety przy porodzie naturalnym wstępuje w kobietę demon i raczej ciężko by było upilnować moje ciało [emoji6]do tego doszła cukrzyca ciążowa która wykończyła mój organizm i jest ciężka do ujarzmienia .
Ja Encorton brałam od drugiego dnia cyklu aż do 16 tyg. Asia wyłącz się na chwile bo pierdzielca dostaniesz wiem po sobie

U ciebie.co prawda wartosci mniejsze ale procentowo przyrosty wieksze. No nic.mam.nadzieje ze u mnie.sie to w miare szybko wyjasni:/
Teraz to jest wróżenie z fusów tak naprawdę. Bo przyrost masz w normie, wartości niskie ale ciąża jest bardzo wczesna. Tak więc wszystko się może zdarzyć. Nie ma się co prawda z czego cieszyć za bardzo ale nie można też przekreślać tej ciąży.
Zresztą wiesz najlepiej jak to wygląda.

Dżoasia! Do dupy z tym czekaniem... U Ciebie widzę ze jest tak jak u mnie. Siła ducha - jest, optymizm - jest, twardość charakteru - jest. Ale jak cos sie ma wypier***** to na pewno u mnie. Ja od tygodnia gadam ze ścianami i sufitem bo na tym poronnym L4 zawiesiłam właściwie całkowicie kontakty z ludźmi. I z jednej strony szlag mnie trafia dlaczego mnie to spotkało, ale z drugiej kurczowo trzymam sie mysli, ze los sie musi kiedys odwrócić. Tobie. Mnie. Wszystkim, ktore jeszcze tu walczą

Swiete slowa :* kochana moje durne motto to "zesram sie a nie dam sie" ;) chocbym wam tu miala zamulic i zaspamowac to forum:p
Zaraz chyba rusze dupsko z domu ale tylko po to, zeby sobie kupic mega lody i wpiedzielic cale pudlo.
A ty jak masz ochote to moze poczytaj cos, zawsze to troche szybciej ten czas zleci...

Masz racje - juz mi lżej na sercu jak zobaczylam ze tak milo mnie tu powitalyscie... Jestescie wspaniale... Jesli chodzi o leki to biore suplementy takie jak: modulator homocysteiny, gold kriil i folian. Nie wiem czy to na to - nie jestem za bardzo kumata jesli chodzi o leki i moze P. Dr mi mowila ze to w zwiazku z wynimami ANA ale nie pamietam... Przy transferze bralam dodatkowo encorton, agapurin, estrofem, lanzetto, accard, luteine, duphaston, clexane, crinone, prolutex - chyba tyle... Ciezko bylo sie z tym polapac ale dalam rade - a i tak sie nie udalo...
Obstawiona byłaś dobrze lekami.
Trzeba wierzyć, że nastepny raz to będzie ten udany, czego Wam życzę :)

reklama
19.05 miałam transfer
26.05 beta 8,4
29.05 beta 31,5
Tej trzeciej nie mogę znaleźć wyniku żeby sprawdzić date dokładnie ale było 148 jak dobrze pamietam .
Mój lekarz cały czas nie pozwalał mi się cieszyć nawet jak było serduszko bo cały czas mówił ze immuno to cholerstwo i nie jest wstanie przewidzieć co przyniesie jutro .
Ja mam CC ze wskazania mam implanty kręgosłupa i dwa odcinki jeszcze do zoperowania a niestety przy porodzie naturalnym wstępuje w kobietę demon i raczej ciężko by było upilnować moje ciało [emoji6]do tego doszła cukrzyca ciążowa która wykończyła mój organizm i jest ciężka do ujarzmienia .
Ja Encorton brałam od drugiego dnia cyklu aż do 16 tyg. Asia wyłącz się na chwile bo pierdzielca dostaniesz wiem po sobie

Haha wylaczylabym sie jakbys mi powiedziala gdzie ten guzik znalezc ;)
Trzymam kciuki za szczesliwa koncowke, jeszcze tylko kilka dni :*

Do góry