reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Nie ma się co czarować. Kochana w tej sytuacji to mam nadzieję że to biochemiczna a nie pozamaciczna. Daj znać co powiedzą Ci w klinice. Przykro mi, bardzo trzymałam za Ciebie kciuki i wierzyłam ze Ci się uda [emoji46]

[emoji127] 28.09.2017 Piotruś i Oleńka
Kuzwa z ta cp to nie strasz:(

Anett sprawdź koszt adopcji komórek w czeskich klinikach. Tam jest ponoć dużo taniej.
Nie jest niestety taniej, jesli mowisz o dawczyni komorek , procedury zaczynaja sie w najtanszych klinikach od 4,5 tys euro.Do tego ulepszcze np. Embrioglue, embrioscope, imsi, picsi i co tam sobie jeszcze wymarzysz. Dolicz do tego dojazdy, hotele , leki i juz robi sie o wiele wiecej. Siedze w tym po uszy ,niestety porownywalne z pl albo o wiele wiecej.

Witaj Anuska:) Z nami nie ma opcji zebys nie dala rady. Są chwile kiedy mamy ochote rzucic tym wszystkim i powiedziec DOSC ale niestety bez uporu nie dostaniemy tego o czym marzymy. Trzymam za Was kciuki. A przy ivf tez korzystacie z nd? Zadnych szans dla zolnierzykow meza? Moze, zeby zwiekszyc szanse lub przynajmniej nadzieje, to warto pomyslec o hodowli zarodkow do 5tej doby po rozmrozeniu?
Jesli chodzi o twoje wyniki to mozesz napisac jakie.masz dokladnie.miano tych ana i tu moze @gosia321 cos podpowie, a jesli chodzi o pai1 to tu by byl maly problem z.krzepliwoscia. Robilas komplet badan na trombofilie czy tylko pod katem tej mutacji? Tak czy inaczej ona byla by wskazaniem.do heparyny w ciazy - mialas ją po tamtym transferze? Jesli nie to warto zapytac dr o nią. Co do amh tez dosc wysokie - diagnozowali cie pod katem PCO?
Kochana miano ANA podam jak wroce z pracy bo nie pamietam... Jesli chodzi o badania na trombofilie mam zrobione, robilam te badania z pakietu (wymaz z policzka) i wszystkie wlasnie oprocz PAI-1 wyszly ujemnie. Przy pierwszym transferze bralam zastrzyki clexane wiec to chyba na to co ? Jesli chodzi o PCO to chyba wykluczone, nic Pani dr nie mowila na ten temat.. Juz sama nie wiem co myslec... Maz mial robiona biopsje i wszystkie plemniki byly uszkodzone (nie w pelni wyksztalcone), P. Dr mowila ze mozna by bylo powalczyc ale nie daje zadnej gwarancji czy sie uda i ile to moze trwac, wiec dlatego zdecydowalismy na in vitro z dawca. Lata leca i boje sie ze zanim by sie cos poprawilo(a nie wiadomo czy by sie tak stalo) to ja juz bede starsza i bedzie wiekszy stres...

reklama
Do góry