reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Biorę medrol i tak wam powiem że dał mi receptę na prolutex estrofem i luteine jakby się udało a medrol nie wpisał. I tak myślę że to chyba jego przeoczenie bo to trzeba dalej brać tak ?

hej Kochana-trochę spałam,bo dzisiaj brzucho ciągnie...martwię się,że za mało :( a wychodzi,że dzisiaj już powinna być implantacja tych moich 4,5 dniowych wczesnych blastek...gardło dalej boli a ja zaczynam fisiować pomału...
Chyba Cię rozumiem bo mnie też ciąg nie i to tak okresowo się czuję do tego z nosa leci i gardło boli. Ale cóż ... czekam na swój cud

Kochana jesli jestes w novum to te 1500 to jest zaliczka. Kolejna zaliczke bedziesz placic przy punkcji a przy transferze reszte [emoji5]

A czy Tobie jakieś jeszcze inne leki doszły w trakcie? Ja póki co encorton, a od 2 d.c. zaczną się zastrzyki [emoji33] póki co czekam na wynik na widność-cytomegalia- od tego zależy czy w tym cyklu wystartuje.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Tam gdzie spadaja anioly.
Frytki przy naszych zestawach lekow to tak troche niezbyt na watrobe:p Ale w sumie na zachcianki w ciazy trzeba sobie pozwalac;)

Kniżka dobra...tylko czy przy tym Twoim dole???Ja to wtedy lubię się totalnie odmóżdżyć :D
Ale każdy lubi co lubi,nie?
Ja to nie wiem jak się ogarnę jak kolejny raz się nie uda ,tym bardziej,że teraz (o dziwo!) mój M strasznie się nastawił....dlatego od razu w kolejnym cyklu zabieram mojego ostatniego "słabeuszka"

A czy Tobie jakieś jeszcze inne leki doszły w trakcie? Ja póki co encorton, a od 2 d.c. zaczną się zastrzyki [emoji33] póki co czekam na wynik na widność-cytomegalia- od tego zależy czy w tym cyklu wystartuje.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nie dostalam zadnych innych lekow. Tez biore tylko zastrzyki i encorton do tego kwas foliowy i witaminy. Inne leki dopiero po punkcji beda [emoji5]

Hej, dziewczyny powiedzcie mi czy zastrzyki które mam przepisane Gonal i te drugie (nazwy nie pamietam), czy to wszytko przed punkcją czy Jeszcze mi coś dojdzie? To moje pierwsze podejście i mam mnóstwo pytań [emoji849]na kartce od lekarki z dawkowaniem leku widnieje info o byciu przygotowanym w dniu wizyty 6 d.c. na wydatek rzędu 1500 zł tylko na co tyle??? ☹️czy Wam w trakcie dużo leków doszło?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
W 6dc dochodzi Cetrotide.

reklama
Do góry