hej Kochana-trochę spałam,bo dzisiaj brzucho ciągnie...martwię się,że za mało a wychodzi,że dzisiaj już powinna być implantacja tych moich 4,5 dniowych wczesnych blastek...gardło dalej boli a ja zaczynam fisiować pomału...@Murawa i @Doris30:-) jak tam?
reklama
Chyba Cię rozumiem bo mnie też ciąg nie i to tak okresowo się czuję do tego z nosa leci i gardło boli. Ale cóż ... czekam na swój cudhej Kochana-trochę spałam,bo dzisiaj brzucho ciągnie...martwię się,że za mało a wychodzi,że dzisiaj już powinna być implantacja tych moich 4,5 dniowych wczesnych blastek...gardło dalej boli a ja zaczynam fisiować pomału...
malena100
Fanka BB :)
Kochana jesli jestes w novum to te 1500 to jest zaliczka. Kolejna zaliczke bedziesz placic przy punkcji a przy transferze reszte [emoji5]
A czy Tobie jakieś jeszcze inne leki doszły w trakcie? Ja póki co encorton, a od 2 d.c. zaczną się zastrzyki [emoji33] póki co czekam na wynik na widność-cytomegalia- od tego zależy czy w tym cyklu wystartuje.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
To pewnie gdzieś się miniemy bo ja też w NovumW novum
Tam gdzie spadaja anioly.
Frytki przy naszych zestawach lekow to tak troche niezbyt na watrobe Ale w sumie na zachcianki w ciazy trzeba sobie pozwalac
Kniżka dobra...tylko czy przy tym Twoim dole???Ja to wtedy lubię się totalnie odmóżdżyć
Ale każdy lubi co lubi,nie?
Ja to nie wiem jak się ogarnę jak kolejny raz się nie uda ,tym bardziej,że teraz (o dziwo!) mój M strasznie się nastawił....dlatego od razu w kolejnym cyklu zabieram mojego ostatniego "słabeuszka"
edloteh
Mocne kciuki za „prace”Może Gameta w Łodzi i prof. Radwan? Jestem z ta klinika od prawie 7 lat, mam 5 letnie dziecko a teraz "pracujemy" nad rodzeństwem
Którego Radwana masz na myśli?
Nie dostalam zadnych innych lekow. Tez biore tylko zastrzyki i encorton do tego kwas foliowy i witaminy. Inne leki dopiero po punkcji beda [emoji5]A czy Tobie jakieś jeszcze inne leki doszły w trakcie? Ja póki co encorton, a od 2 d.c. zaczną się zastrzyki [emoji33] póki co czekam na wynik na widność-cytomegalia- od tego zależy czy w tym cyklu wystartuje.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
W 6dc dochodzi Cetrotide.Hej, dziewczyny powiedzcie mi czy zastrzyki które mam przepisane Gonal i te drugie (nazwy nie pamietam), czy to wszytko przed punkcją czy Jeszcze mi coś dojdzie? To moje pierwsze podejście i mam mnóstwo pytań [emoji849]na kartce od lekarki z dawkowaniem leku widnieje info o byciu przygotowanym w dniu wizyty 6 d.c. na wydatek rzędu 1500 zł tylko na co tyle??? czy Wam w trakcie dużo leków doszło?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
reklama
HopeFul87
Profesor to ojciec czyli Jerzy :-)Mocne kciuki za „prace”
Którego Radwana masz na myśli?
Podziel się: