W novumU mnie podobnie, też dziś podglądanie było, największe pecherzyki maja 13mm. Endometrium 10. 13.01 jeszcze jedno podglądanie i w pon albo wt punkcja. W której klinice się leczysz jeśli można wiedzieć?
reklama
Pójdziesz jutro i coś już się wyjaśni. Ale ja i tak jeszcze wierzęSiedze i zagladam czasem ale.nic.ciekawego nie piszecie to sama monologow nie bede strzelac. Troche tez sie zaczytalam a troche mam dola, ot co.
A co czytasz? A ja chyba frytki sobie zrobię takie ociekajace olejem a coCzuje... dola. Dobra, jutro sie najwyzej bede zalic.
asinka89
Fanka BB :)
gratulacje kochanaDziewczyny będę miała córeczkę Zosię!
dżoasia
Fanka BB :)
Tam gdzie spadaja anioly.A co czytasz? A ja chyba frytki sobie zrobię takie ociekajace olejem a co
Frytki przy naszych zestawach lekow to tak troche niezbyt na watrobe Ale w sumie na zachcianki w ciazy trzeba sobie pozwalac
Ja jestem u dr@marghi mogę spytać u kogo się leczysz? Ja tez w Novum, co prawda krótko ale mam nadzieje, ze już bliżej jak dalej [emoji5]ja u dr Taszyckiej [emoji5]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ostatnia edycja:
A ciul z wątroba ...Ja kocham frytki i czasem muszę...żadna zachcianki -to uzależnienieTam gdzie spadaja anioly.
Frytki przy naszych zestawach lekow to tak troche niezbyt na watrobe Ale w sumie na zachcianki w ciazy trzeba sobie pozwalac
reklama
Kochana jesli jestes w novum to te 1500 to jest zaliczka. Kolejna zaliczke bedziesz placic przy punkcji a przy transferze reszte [emoji5]@dżoasia może masz rację [emoji848] umowa już niby podpisana ale żadnej zaliczki póki co nie płaciliśmy [emoji52]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Podziel się: