reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Hej Dziewczyny :-)
Właśnie wracam z oficjalnej wizyty serduszkowej z Poznania od swojego profesroa (w zeszlym tyg bylam na nieoficjalnej u siebie u gin bo przeciez bym jajko zniosla gdybym nie poszła ;-)
Więc moja „fasolka” ma już 13 mm, serduszko pięknie bije, dziś 7 tydz i 3 dzien, termin porodu 27.08 ❤️
Taka jestem szczęśliwa ❤️

reklama
No mam nadzieje [emoji1307][emoji1307]jutro albo w poniedziałek będzie wynik i sur okaże [emoji1317]
@sroka @marghi to się spotkacie dziewczyny s przychodni [emoji3]ale fajnie [emoji3]umówcie się na „sygnał znak” [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mnie akurat latwo rozpoznac bo mam kolorowe wlosy [emoji3]

Właśnie wracam z oficjalnej wizyty serduszkowej z Poznania od swojego profesroa (w zeszlym tyg bylam na nieoficjalnej u siebie u gin bo przeciez bym jajko zniosla gdybym nie poszła ;-)
Więc moja „fasolka” ma już 13 mm, serduszko pięknie bije, dziś 7 tydz i 3 dzien, termin porodu 27.08 [emoji173]️
Taka jestem szczęśliwa [emoji173]️

Super [emoji3]serdeczne gratulacje [emoji5]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Tak. Medrol bierzesz i pomału schodzisz z dawki koło 6 tyg ciąży. Mam całe nowe opakowanie jakbyś potrzebowała ale jak.później będziesz brać po pół i ćwierć to powinno wystarczyć twoje :)
Tylko ze ja swoje łyka od 24.12 i łyka po pół tabletki dwa razy dziennie to do 23 01 tylko jest a gdzie tu dalej ? Dziś dopiero 2 dpt

Wlasnie chyba tego mi trzeba... mialam w rece inna zeby zaczac czytac ale jakos wybralam ta, zupelnie nie wiedzac o czym jest. Musze w koncu dac.upust emocjom bo juz mi odwala.
Tez bym chciala od.razu w nastepnym cyklu podejsc jesli teraz.bedzie padaka.
Odezwe sie pewnie.jutro z wynikiem... Dobranoc :*

Dobrej nocki @dzoasia ;)

Więc moja „fasolka” ma już 13 mm, serduszko pięknie bije, dziś 7 tydz i 3 dzien, termin porodu 27.08 ❤️
Taka jestem szczęśliwa ❤️
A którego miałaś transfer ?:)

Moje kochane forumowiczki
Mój wigilijny cud nadal trwa jest akcja serca :D choć nie obyło się bez stresu bo od rana zaczęłam plamic i szłam na usg jak na wyrok ale jest ok. Na plamienia dostałam duphaston i Acard ale kurcze zapomniałam spytać jak go brać czy rano z euthyrox czy wieczorem?

reklama
Ciekawe co jutro Szanowna kierowniczka powie jak jej powiem ze nie moge dźwigać bo mam jajnik powiekszony pewnie powie że trzeba bylo wziąć l4 masakra po prostu czy ja nie mogłam gdzieś indziej znaleźć pracy i tak sie ciagnie już 5 lat jak tam pracuje Ale ona niedawno dostała stanowisko głównego kierownika a najgorsze jest to ze nie można isc nigdzie nie skargę bo ona ma takie plecy u dyrektora ze prędzej mnie by zwolnili niż ja ;(

Do góry