reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

No wlasnie. U ciebie 8dpt bylo 70. U mnie jest 16. W czerwcu bylo 12 i niestety nie bede rodzic w lutym. We wrzesniu bylo 117 i tez sie to dobrze nie skonczylo.
Dziewczyny to nie jest panika. Tu przemawia po prostu rozsadek.
Jesli chcecie mnie doprowadzac do porzadku lub kopac wirtualnie po tylku albo wmawiac, ze wszystko bedzie dobrze, to po prostu nic nie piszcie, prosze.
Ja napiszę tylko ze myslami jestem z Toba caly czas. Ale to i tak juz wiesz. [emoji10]

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Paulinka to by kopa ode mnie dostala mocnego jak bym blizej niej mieszkala. Ostatnio bylo tak samo ze dwa tyg pisala ze ja nawala ze glowa mala co chwile i w koncu w szpitalu wyladowala. Teraz tez czeka do wizyty dobry tydzien zamiast isc do gina od razu u siebie gdzies! Potem nedzie placz ze cos powaznego i l4 albo szpital. O! Tyle ode mnie w temacie

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
Byłam u lekarza u siebie w mieście i co powiedział ze jest jajnik torbielowaty i ze jest 11mm płyny w brzuchu ale co on moze nic nie moze bo on nie wie co mam zrobić w takiej sytuacji bo nie zna się na ivf i jaki jajnik miałby być więc jestem usprawiedliwiona ale masz rację w tym co piszesz nie mogłam iść wcześniej do lekarza prowadzącego bo nie było terminu i nie miałam wolnego w robocie a mam 120 km do Białegostoku; ( powiem Ci że to wszystko jest pojebane zobaczymy co przyniesie jutrzejszy dzień; (

Moze powiedz ze wracasz a w ten dzien rano zadzwon ze chcesz urlop na zadanie bo jednak zle sie czujesz?

Tylko żeby mój powrót był zaliczony to muszę zrobić badania dopuszczające do pracy i właśnie nie wiem czy w takim dniu mogą mnie zwolnić czy nie. Bo w czasie urlopu napewno mogą zwolnić.

Tylko żeby mój powrót był zaliczony to muszę zrobić badania dopuszczające do pracy i właśnie nie wiem czy w takim dniu mogą mnie zwolnić czy nie. Bo w czasie urlopu napewno mogą zwolnić.

Mogą Cię zwolnić dopiero jak przyjdziesz po badaniach dopuszczających do pracy ale nie można zwolnić kobiety w ciąży, tylko w wyjątkowych sytuacjach jest to dopuszczalne.

@Kurcia będziemy mniej więcej razem podchodzić. Dobrze mieć wsparcie. :)
Ja chodzę na akupunkturę i w najbliższy piątek mam kolejną sesję.
Jak byłam po transferze i chciałam, żeby mnie nakłuł, to mi odmówił, bo to byłby pierwszy raz. Tak więc jeśli planujesz akupunkturę, to zacznij już przed transferem.
W piątek mój mąż w końcu się wybiera na badanie nasienia po kilku sesjach akupunktury i suplementowaniu różnymi specyfikami. Tak więc już wkrótce dam znać, czy coś się poprawiło. :)

No wlasnie. U ciebie 8dpt bylo 70. U mnie jest 16. W czerwcu bylo 12 i niestety nie bede rodzic w lutym. We wrzesniu bylo 117 i tez sie to dobrze nie skonczylo.
Dziewczyny to nie jest panika. Tu przemawia po prostu rozsadek.
Jesli chcecie mnie doprowadzac do porzadku lub kopac wirtualnie po tylku albo wmawiac, ze wszystko bedzie dobrze, to po prostu nic nie piszcie, prosze.
@dżoasia muszę napisać bo specjalnie dziś przejrzałam 150 wiadomości przede wszystkim by zobaczyć co u Ciebie. Napiszę, że życzę pozytywnego obrotu sytuacji i wiedz, że trzymam kciuki!

reklama
Byłam u lekarza u siebie w mieście i co powiedział ze jest jajnik torbielowaty i ze jest 11mm płyny w brzuchu ale co on moze nic nie moze bo on nie wie co mam zrobić w takiej sytuacji bo nie zna się na ivf i jaki jajnik miałby być więc jestem usprawiedliwiona ale masz rację w tym co piszesz nie mogłam iść wcześniej do lekarza prowadzącego bo nie było terminu i nie miałam wolnego w robocie a mam 120 km do Białegostoku; ( powiem Ci że to wszystko jest pojebane zobaczymy co przyniesie jutrzejszy dzień; (
A Ty nie zmieniałaś Białegostoku na Warszawę?

Do góry