reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

To jest dyskusyjna sprawa i zależy od widzimisię pracodawcy bo orzeczenia sądu idą w dwie różne strony. Część orzekła, ze nie trzeba mieć zdolności a część, że jednak tak.

"Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym"

I tego się właśnie boję, bo widzimisie mojego pracodawcy zakrawa o chorobę psychiczną :(

reklama
Byłam u lekarza u siebie w mieście i co powiedział ze jest jajnik torbielowaty i ze jest 11mm płyny w brzuchu ale co on moze nic nie moze bo on nie wie co mam zrobić w takiej sytuacji bo nie zna się na ivf i jaki jajnik miałby być więc jestem usprawiedliwiona ale masz rację w tym co piszesz nie mogłam iść wcześniej do lekarza prowadzącego bo nie było terminu i nie miałam wolnego w robocie a mam 120 km do Białegostoku; ( powiem Ci że to wszystko jest pojebane zobaczymy co przyniesie jutrzejszy dzień; (
No to jestes troche usprawiedliwiona[emoji5] Kciuki za jurro. Ja bylam wczpraj u lekarza i dostalam antydepresanty

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

Byłam u lekarza u siebie w mieście i co powiedział ze jest jajnik torbielowaty i ze jest 11mm płyny w brzuchu ale co on moze nic nie moze bo on nie wie co mam zrobić w takiej sytuacji bo nie zna się na ivf i jaki jajnik miałby być więc jestem usprawiedliwiona ale masz rację w tym co piszesz nie mogłam iść wcześniej do lekarza prowadzącego bo nie było terminu i nie miałam wolnego w robocie a mam 120 km do Białegostoku; ( powiem Ci że to wszystko jest pojebane zobaczymy co przyniesie jutrzejszy dzień; (
A za jutro trzymam kciuki!! Na ktora masz wizyte? Pisz od razu co i jak[emoji5]

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

Hmm A ja jak zawsze pod górkę...
Nie dość że te plecy to jeszcze od wczoraj gardło boli A dzisiaj patrzę i..A jak jest czop na migdale...no zajebiscie po prostu!Jeszcze anginy mi trza...

reklama
Do góry