agnus_s napewno punkcja juz niedługo skoro masz 23 dzien stymulacji, mam nadzieję we wtorek Ci powiedzą Co do Twoich pytań to hope dobrze napisła, jeśli chodzi o jajowody to nie maja nic do punkcji, bez róznicy czy są drożne czy nie, każdy organizm na punkcje reaguje inczej, niektóre dziołchy mówią, że bolało kilka dni po, a niektórym nic nie było, kazdy przypadek jest inny. Mnie bolało kilka dni po, ale nie jest to jakis straszny ból, nie masz się czym stresować;-) A zarodki napewno Ci podadzą, czemu mieliby tego nie zrobić? Ja wszystko widziałam na monitorze, transfer był robiony pod kontrolą usg, a po wszystkim dostałam zdjęcie małej kropeczki umieszczonej w macicy:-) Ale wiem, że nie każda klinika tak robi, spokojnie napewno podadzą Ci twoje maleństwo:-)
Jak masz jakies pytania to wal, po to tu jestesmy zeby wymieniac się informacjami i doswiadczeniem, każda z nas jak podchodziła do pierwszego IVF była zielona i pamiętaj nie ma głupich pytań, wszystkie tu rozumiemy twoje obawy i strach, wieć pytaj o co tylko chcesz;-)
Jak masz jakies pytania to wal, po to tu jestesmy zeby wymieniac się informacjami i doswiadczeniem, każda z nas jak podchodziła do pierwszego IVF była zielona i pamiętaj nie ma głupich pytań, wszystkie tu rozumiemy twoje obawy i strach, wieć pytaj o co tylko chcesz;-)