reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

madmax ja tam sie nie znma ale bym nie ryzykowała, bezsenność to często stres, spróbuj jakoś sie zrelaksować, szkoda że wychodzić nie możesz bo bym ci joge poleciła, ale taką specjalną dla cięzarnych, ja chodziłam na zwykłą jogę i bardzo mi pomogła na bezsenność

reklama
dzieki zosia.
Tak mi sie kojarzy ze ty chodzilas na refleksologien podczas cyklu???? Ja tak sobie pomyslalam ze fajnie byloby sie za czyms takim rozejrzec ale najpierw chcialam zasiegnac opinii.

kate no nareszcie się odezwałaś:-)Zastanawiałyśmy się z miliaa co u Ciebie.
Szczerze gratuluję serduszka:-D
No racja ja już bliżej punktu kulminacyjnego-i zaczynam się stresować-z usg wychodzi mi nawet o tydzień wcześniej więc na początku września muszę być w pełnej gotowości:tak:

Ja będę rodzić u siebie w miejscowości, która jest 70km od Radomia i tez u siebie chodzę do szkoły rodzenia.
mi przy pierwszej ciazy tez tak terminy sie zmienialy a urodzilam 10 dni po terminie jeszcze wywolywali porod. ja juz mam bole podbrzusza i pachwin wyczytalam ze to oznacza przygotowanie organizu do porodu.

elala mam tak samo, wszystkie koleżanki, znajomi mają maleńkie dzieci lub są w ciąży, i ciągle sobie zadaję pytanie kiedy w końcu i nam się uda, niestety odpowiedzi nie znam, mam tylko nadzieję, że już niedługo.

zosia ja jestem w trakcie zbijania TSH, 02.03 wynosił 4,34, 24.05 - 5,58, 10.07 - 4,55 a po 17 dniach brania euthyroxu 27.07 - 2,8. Widać że tabletki zaczęły działać, mam zwiększoną dawkę euthyroxu na 88, ta dawka powinna znacznie obniżyć TSH, tak mi powiedziała Pani endokrynolog, do której idę na kolejną wizytę w połowie września. Być może tak wysokie TSH trochę mi namieszała i zarodki nie przyjęły się. Mam nadzieje, że crio będzie udane, mam tylko jednego mrozaczka :-(

Madzielanek- nastawiaj sietylko pozytwnie bedzie dobrze! Jeden ale WYJATKOWY. wiecej Ci nie potrzeba ten przyniesie wam wiele szczescia.
Ja tak se troche opczytalam o cyklach tych stymulowanych no i niestety troche to potrwa - jak wszystko bedzie dobrze to transfer dopiero pod koniec wrzesnia. Co ma byc to bedzie czelakam tyle to poczekamm i jeszcze troszke

elala-dzięki za stronkę, no to już nie wiem co z tymi tabsami...
A jeżeli chodzi o ciąże koleżanek to co chwila jakaś jest a ostatnio taka która powiedziała, że wczasy i zaraz potem ciąża i co jak mówiła tak zrobiła, nie wiem że niektórym tylko pstryk i jest:no: a my tyle cierpień, no cóż życie...

Zosiu-GRATULUJE!!!

Witam Was wszystkie :)
Jestem tu nowa.
Jak czytam Wasze historie to łezka kręci mi się w oku. Raz ze szczęścia, raz ze smutku.
Dziś mam 23 dzień stymulacji -długi protokół- mam: III st. endometriozy, niedrożne jajowody i ze względu na słabe nasienie kwalifikujemy się do ICSI. Śmieję się, że dwa minusy dają plus :) Oby...
Jutro ponownie jadę na badanie USG i krew.
O dziwno jestem spokojna. Bałam się tylko, że nie będę potrafiła sobie sama zrobić zastrzyku Menopur, tzn. że zrobię coś nie tak z tymi ampułkami, ale już to opanowałam :)

Tym, z Was które się starają życzę powodzenia i wiary. Tym którym się udało serdecznie gratuluje :)

reklama
Zosia można oszacować wagę dzidzi oczywiście tak orientacyjnie-na dzień 27.07 Lenka ważyła sobie 2500g-kolejne usg mam 17.08 i zobaczymy ile przybrała, ale gin.oszacował że może sobie ważyć jak urodzę 3300g.
Nie biorę sobie tego tak do serca, bo koleżance niedługo przed porodem powiedzieli,że waga będzie ok.3400g a urodził się kolosik ponad 4 kg:szok:
No nic zobaczymy jak to u mnie będzie:-D
Super,że drugi test pokazał 2 krechy:-)
Trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny i przesyłam moc fluidków ciążowych &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Do góry