Zosia_K
Fanka BB :)
dzieki zosia.
Tak mi sie kojarzy ze ty chodzilas na refleksologien podczas cyklu???? Ja tak sobie pomyslalam ze fajnie byloby sie za czyms takim rozejrzec ale najpierw chcialam zasiegnac opinii.
Elala ja głownie zgłosiłam się na takie coś, ze względu na moje stresowe podejście, chciałam żeby ktoś jakoś ukoił mi nerwy, joga dała mi dużo, ale na czas Half term Yogi nie było. Początkowo szukałam takiej akupunktury która pomogłaby mi jak bohaterce książki opartej na faktach, którą mam nadzieje że przeczytałaś i wiesz że poddawać się nie można!! Na akupunkture musiałabym dojeżdzać daleko więc znalazłam alternatywe
Charmaine Clarke - Reflexology - Newmarket
Akurat w Anglii powstaje nowa odmiana refelksologi zwana reproflexology
tu masz dokładny opis Charmaine Clarke - Reproflexology™ - The Role
Pani działała zgodnie zcyklem invitro. Znaczy tak na początku wspomagała jajniki do produkcji ładnych jajeczek, potem po punkcji pomagała by w macicy nie było żadnego stanu zapalnego i by się ładnie ukrwiła, a po transferze też wspomagała ukrwienie macicy, żeby fasolka się zagnieździła.
Zdecydowałam sie także na reflexologię bo wiem że nawet w ciąży jest bezpieczna o ile robiona przez specjalistę.
Ta pani jeździ po kraju ale także nalezy do organizacji refleksologów, więc może warto zadzownić i sie podpytac czy może kogoś polecić. Ja płaciałam za pierwszą wizytę Ł26 a za kolejne Ł35, w sumie byłam 4 razy. Jeśli test za tydzien będzie znowu pozytywny to się umówię na kolejną
Wiem, że byc może to nie to mi pomogło, ale byc może to był mix różnych rzeczy a to była malutka cegiełka która pomogła.
Zosiu-GRATULUJE!!!
Witam Was wszystkie
Jestem tu nowa.
Jak czytam Wasze historie to łezka kręci mi się w oku. Raz ze szczęścia, raz ze smutku.
Dziś mam 23 dzień stymulacji -długi protokół- mam: III st. endometriozy, niedrożne jajowody i ze względu na słabe nasienie kwalifikujemy się do ICSI. Śmieję się, że dwa minusy dają plusOby...
Jutro ponownie jadę na badanie USG i krew.
O dziwno jestem spokojna. Bałam się tylko, że nie będę potrafiła sobie sama zrobić zastrzyku Menopur, tzn. że zrobię coś nie tak z tymi ampułkami, ale już to opanowałam
Tym, z Was które się starają życzę powodzenia i wiary. Tym którym się udało serdecznie gratuluje![]()
Witaj agnus
powiem Ci że dobrze trafiłaś, bo dla mnie te forum to przecudowne miejsce, bardzo magiczne, co by sie nie działo dziewczyny wspierają, dodają wiary. Życzę powodzenia