reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
witam was wszystkie dawno do was nie zagladałam ale byłam zabiegana.
Milla -super że torbiel sie zmniejsza mam nadzieję ze dopuszczą Cię w Novum do crio,wierze iż niedługo też będziesz cieszyć sie kropka
magdusia -ty to już jesteś na wylocie ...kobieto powiedz mi ,gdzie bedziesz rodzić w którym szpitalu?Chodziłaś do szkoły rodzenia?
U mnie własnie sie skończył 8 tydzień , nie mam żadnych sensacji ciazowych.Cały czas chodzę do pracki .Byłam na usg serduszkowym i dr.W pokazał kropkę i jej serducho i szczerze nam pogratulował.:happy2:

Madzialenak no zobaczycie tyle Was podchodzi i ja będę tylko sie modlić o dwie kreseczki, dla każdego bez wyjatku. A swoją drogą to niezłe te twoje zdolności, znam kilkoro takich ludzi.

Onlyone uff, jak dobrze, to dobre wieści, teraz tylko spokój.

A ja jutro muszę powtórzyć test i boję się bardzo, jutro 14dpt i mam przepisowo zrobić test i zadzwonić do kliniki. Nie wiem czy miałyście tak samo, ale tak ja rano bardzo się cieszyłam a potem znowu dopadł mnie strach. jejku jak dobrze, że ja test robiłam dopiero teraz bo jakbym miała robic wczesniej i za każdym razem tak się stresowac to bym rady nie dała. Normalnie strach we mnie konkretny. Ale wydaje mi się że to tak jest najpierw chcemy zobaczyć pozytywny test, potem czekamy na usłyszenie serduszka,a potem 12 tydzien i USg a potem kolejne itd itd. Kobiety muszą mieć normlanie nerwy ze stali, a mój emek to tam się już się nie stresuje, tylko założył że wszystko jest super

Zosia to Ty jutro masz jechac na betke, czy tylko zadzwonic do nich i powedziec wynik testu???
Madzialenak posiadasz zdolnosci paranormalne??:szok: Moze zostaniesz naszą wrózką i bedziesz mowić, której sie uda, a której nie i bedziemy sprawdzać na ile jestes wiarygodna hm??;-):-p
Kate w takim razie i ja gratuluje serduszka :-)

Gienek - sliczne alieniki :) twarzyczki jeszcze sie rozwina i dzieciaczki beda sliczniutkie. I czy na zdjeciu widzisz jakies podobienstwa?
Zosia - no niestety trzeba czekac na wszystko ale jakos leci. Strach zostaje ale przyzwyczajasz sie do niego i czekasz na narodziny malenstwa/malenstw
Onlyone - uffff kamien z serca. Dobrze ze poszlas na ten scan. Wiadomo placisz wymagasz ale mozesz juz byc spokojna. Super. Mam nadzieje ze reszta ciazy przebiegnie juz bezproblemowo
Last time - ciesze sie ze wsio ok. Odpoczywaj teraz.
Ja zaliczylam dzisiaj puchniecie stop ale to nic i pierwsza potyczke z tesciowa. Dobrze ze emek mial to samo zdanie co ja. A jutro chyba zadzwonie do pracy i spytalm czy moge wrocic z urlopu bo nerwicy dostane. Ehhh....

Roxii no u mnie bety nie robią, a szkoda, taka ta moja klinika le robią to od pierwszegoi poczętego dziecka to im zawierzę. Ale mnie korci, do LOndynu mam półtora godziny ale teraz olimpiada i pewnie korki beda wiec ja sobie tylko testy bede robic i ufać że dzidzia zagnieździła się tam gdzie powinna. Oni tu jakiś dziwny patent maja test w 14dpt, test w 21 dpt i wizyta chyba w 8 tygodniu ciąży. Tacy są ale co zrobić. Trzeba się pogodzić

Objawów w sumie brak, znaczy mam awersje do jedzenia ale to pewnie stres mnie trzyma, no i piersi bardzo bolą, a niech bolą.

Zosia no to troche szkoda ze betki nie robią, trochę to dziwne, ale co zrobić widocznie taka ich polityka:tak: Napewno jest wszystko dobrze, bo czemu miałoby być inaczej:-) Jeszcze raz gratulacje i życze spokojnyh 9-ciu miesięcy;-)
Onlyone kurcze dopiero teraz doczytałam ze Ty juz po usg:zawstydzona/y: Super wieści, ciesze sie bardzo ze wszystko jest wporządku, w koncu trafiłas na jakiegos knkretnego lekarza, który wytłumaczył Ci co i jak:tak: Baaardzo się ciesze, ze okzało sie ze dzieciaczki mają się dobrze:-)

Zosia_K - skoro test wyszedł w jednym dniu ( sikany w dodatku), to musi i w kolejnym. Nie stresuj się, bo przecież już masz sukces, bo z tego co pamiętam chyba podeszłaś pierwszy raz do IVF? I od razu się udało. Tylko się cieszyć. Nie szukaj dziury w całym.

Onlyone - super, że dobre wieści i dobrze z maluszkami. No i faktycznie poza zaleconymi badaniami jak się nic nie dzieję to może nie przesadzać ze sprawdzaniem ( wiem, że lepiej dmuchać na zimne, ale z drugiej strony stres na pewno też jakoś wpływa na maluszki, więc na pewno powinnaś go unikać).

reklama
Yplocka1 - może zrób kolejny test bety za 2 -3 dni i zobaczysz co i jak? Może będzie wszystko dobrze jednak. Za co trzymam kciuki &&&&&&&&&& Baaaardzo mocno.
A odnośnie ciąży pozamacicznej to nawet tak nie myśl. Nie może tak być i koniec kropka.

Do góry