reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

WITAM WAS MOJE FORUMKI ;-):tak:

ZOSIEŃKO - wiedziałam (później napiszę Ci dlaczego ;)))) TAK BARDZO SIĘ CIESZĘ!!!! JUPI!!!! Nie mogło być inaczej,po prostu nie mogło.
Kochana,już życzę Ci 9 pięknych miesięcy :))))

A teraz na szybkości (bo jestem w trakcie pakowania się :) co u mnie po wizycie.....

No więc wszystko jest w jak najlepszym porządku!!!! :tak::tak:
Bąbelek ma się dobrze,widzieliśmy jak przez moment ssał kciuka - cudowny obrazek :))))
U mnie mogłyby być nieco lepsze wyniki (mizerna ze mnie istota ;) ale damy radę

Kochane,życzę WAM przyjemnego,słonecznego i pełnego wrażeń weekendu :))))
Uciekam się pakować :))) Łeba czeka.......
Do napisania

reklama
last time, udanego spokojnego pobytu w Lebie. Super,ze wszystko ok u Ciebie i maluszka. Teraz mozesz spokojnie sie zrelaksowac nad naszym polskim morzem.

Zosieńko- Moje serce się raduje, tak bardzo się cieszę i gratuluję!!! Kreska na teście jak ta lala-to nie jest blada kreska moja droga;-) jak napisałaś,że modliłaś się do św.Tadeusza Judy to i ja się popłakałam-ja też się do niego modliłam w kościele Św. Krzyża w Warszawie, tam są jego relikwie i podziękowania od ludzi za pomoc. Zosiu on mnie też wysłuchał!!!!a wcześniej moich rodziców jak mój brat chorował i powinien nie żyć a żyje i ma się bardzo dobrze. To jest CUD!!!!
Yplocka- ja cały czas wierzę,że u Ciebie będzie ok, nie rozumiem,czemu beta tak skacze. Kiedy idziesz na wizytę do Invicty kochana?

Żeby wam było miło przed weekendem wklejam zdjęcia moich maluszków.
P1040391.jpg P1040383.jpg dziewczynka
P1040384.jpg P1040387.jpg chłopiec

Nie przestraszcie się tych 4D wg mnie zniekształcają twarzyczki...

Gienku - po trzeciej weryfikacji byłam umówiona na przyszły czwartek, ale wczorajsza beta - spadek spowodowała, że jestem dziś umówiona na telefon. Nie wiem w czym rzecz. Pewnie to niestety porażka, ale co zrobić. Mam tylko nadzieję, że to nie pozamaciczna, bo jak jeszcze do tego przyjdzie dodatkowy zabieg to się załamię.

Gieniuś, ale cudne fotki, to jest cud, już widać małych cudnych ludzi, następne na pewno będą wyraźniejsze. Boże wzruszyłam się tym co napisałaś, o Twoim barcie o Tobie.

Dziewczyny módlcie się do tego świętego.

Yplocka narazie błagam się nie załamuj się, a może w laboratorium coś namieszali, ja ciagle trzymam kciuki za ciebie kochana

yplocka- mam nadzieję,że wszystko będzie dobrze, przy ciąży pozamacicznej beta chyba bardzo szybko wzrasta,ale nie jestem pewna. Bardzo bym chciała,żebyś nie musiała się martwić, daj znać,co mówił lekarz!!
madmax- słuchaj,ja też po 2-3 tygodniach leżenia miałam brązowe plamienia, to całkiem normalne-krwiak się zmniejsza i się wykrwawia,mój lekarz mówił,że to normalne. Bardzo mocno trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę i czekam na wieści.

reklama
Zosienko...jak ja sie ciesze to ty nie masz pojecia!! kazde wasze szczescie jest dla mnie budujace...kochana po cichutku ci gratuluje i caluje mocno, ale sciskam lekko, co by maluszka nie uszkodzic:tak: ja tez bede brala jednego blastka, wiec mnie tak jak agapl ciagnij za soba!:-D no rewelacja i te krechy jakie piekne!! ehhh...marzy mi sie taki tescik!

madmax...tak jak mowila geniek, tak to juz z tym krwiakim jest kochana, ze powoduje on plamienia, odpoczywaj duzo i nie przemeczaj sie! a ja wiem, ze wszystko bedzie dobrze!

last time
...zycze ci kochana udanego urlopu, odpoczywaj ile wlezie, nawdychaj sie jodu, co by te wyniki sie poprawily, jedz duzo rybek! ciesze sie, ze u twojego maluszka dobrze...podejrzewam, ze zobaczenie jak ssie pauszek jest po prostu niesamowite, ale to wszystko przed nami!:tak:

gieniek...no no no...buleczka to chyba modeleczka bedzie a kielbaska niezly podrywacz! hahaha:tak: wiadomo, ze usg w pelni nie pokaze nigdy pieknosci dzieciaczkow, ale twoje wyjatkowo dobrze sie prezentuja, chyba po mamusi, bo tatusia nie znam:tak: pewnie wpatrujesz sie w te zdjecia jak zaczarowana...

Roxi...a ty kiedy w koncu podchodzisz? ja jestem nie na bierzaco, wiec przypomnij mi co i jak? i co bedziesz brala? czy na naturalku?

Do góry