Skurczy u siebie sobie nie przypominam ale aż taki masz ból ? A może masz niski próg bolu i dlatego ? Uspokoj się! Pewnie cały czas o tym myślisz co tam się dzieje prawda ?? Ja tak miałam przy pierwszym podejściu , dosłownie cały czas myślałam i nie mogłam tego ogarnąć A teraz czasami zapominalam że jestem po transferze.. Ja 3 mam za Ciebie kciuki i proszę uspokoj się! Może obejrzyj jakis film ? Kiedy chcesz betowac? Może jutro ?Biorę wszystko co mi przepisał nawet mefacit na ból co mi dał przed chwilą miałam taki Skórcz że siedziałam na ziemi te skorcze przypominają u mnie te owulacyjne. Kurde czemu to tak boli przecież przy normalnych ciążących kobiety nie mają takich boli
reklama
Dziolchy odebralam bete i jest 105.Liczylam na 0 szczerze mowiac. Wiecie jak szybko ona spada??
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja jutro robię betę , w połowie grudnia miałam około 18 , mam nadzieję że jutro będzie 0.
dżoasia
Fanka BB :)
Hmm... ja bym jednak przy tym zewnetrznym progesteronie obstawiala ta przyswajalnosc. W tych widelkach sa zapewne zawarte wyniki wielu osob i stad taka rozpietosc... ale moge sie oczywiscie mylic. :/" Po podaniu dopochwowym 100 mg progesteronu, hormon osiąga maksymalne stężenia w surowicy po ok. 6–7 godz. od podania i stężenia te wynoszą średnio 10,1 ± 4,7 ng/ml. AUC (area under the curve) dla progesteronu podawanego dopochwowo (100 mg) wynosi 77,16 ± 49,02 ng/h/ml-1. Okres półtrwania z surowicy progesteronu podawanego dopochwowo wynosi około 13 godz."
wg mnie chodzi o stezenie w surowicy krwi,ktore sie zmienia i dlatego mwi sie skokowo czy pulsacyjnie
Mam 35 lat , wskazaniem do invitro jest niska,rezerwa jajnikowa 1.1, ogolnie malo pecherzykow antralnych, mam tez hJulka, moze podzielisz sie z nami po trochu swoja historia? Co u was jest wskazaniem do ivf? Gdzie sie leczycie? Trzymam kciuki, niestety tu na.kazdym etapie jest mega stres, ale trzeba sie z tym nauczuc zyc...
Jeden jajowod , owulachi tez nie mam samoistnych.
Jedno poronienie za soba, kilka laporoskopi,hiseroskopi przez,ten okres bylam wiecej w,szpitalu a to zabieg hsg, a to laparoskopia, a to lyzeczkowanie niz prz cale zycie chyba bede. I ogolnie jest coraz ciezej w ogole uzyskac mi ta owulacje, wiem ze ,sie robie coraz starsza I moje wyniki sie pogarszaja I to pwnie dlatego . Lecze sie w poznaniy I ivicie , jedyny plus tego wszystkiego ze udalo mi sie dostac na invitro dofinansowane z miasta poznan.
annemarie
Asiu wzielam to z fachowego artykulu i sama nie napisalam niech kazdy interpretuje jak chceHmm... ja bym jednak przy tym zewnetrznym progesteronie obstawiala ta przyswajalnosc. W tych widelkach sa zapewne zawarte wyniki wielu osob i stad taka rozpietosc... ale moge sie oczywiscie mylic. :/
Gonal F 50j i Menopur 75 jI to super bylabym wdzieczna, a jakie masz dawki lekow.
gooossia17
Gosiu a który masz tydzień? Ja jutro w 17 wchodzęTo tak jak ja coś tam się dzieje ale do końca nie jestem przekonana
dżoasia
To fajnie, ze udalo sie wam dostac dofinansowanie. Jak na amh 1.1 to 6 pecherzykow to naprawde niezly wynik. Moze sie jeszcze okazac, ze jakies sie ukrywaja z tylu i ich nie widac.na usg, a moze cos jeszcze podrosnie. W sumie chyba i tak nie bedziecie jak na pierwszy raz zapladniac wiecej niz 6 komorek? No i najwazniejsze, zeby te pecherzyki ktore sa rosly rowno, to ze powoli nie ma znaczeniaMam 35 lat , wskazaniem do invitro jest niska,rezerwa jajnikowa 1.1, ogolnie malo pecherzykow antralnych, mam tez h
Jeden jajowod , owulachi tez nie mam samoistnych.
Jedno poronienie za soba, kilka laporoskopi,hiseroskopi przez,ten okres bylam wiecej w,szpitalu a to zabieg hsg, a to laparoskopia, a to lyzeczkowanie niz prz cale zycie chyba bede. I ogolnie jest coraz ciezej w ogole uzyskac mi ta owulacje, wiem ze ,sie robie coraz starsza I moje wyniki sie pogarszaja I to pwnie dlatego . Lecze sie w poznaniy I ivicie , jedyny plus tego wszystkiego ze udalo mi sie dostac na invitro dofinansowane z miasta poznan.
Ja tez zaliczylam.juz kilka razy szpital wiec niestety wiem czym to pachnie. W klinice tez.mnie juz znają z imienia i nazwiska :/
reklama
JoannaRak
Ja jutro robię betę , w połowie grudnia miałam około 18 , mam nadzieję że jutro będzie 0.
no to czekamy bo twoja sie bardzo dlugo ciagnie! ja jutro bede miala wyniki mojej.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: