Świetne wynikiDziewczyny mam już wynik beta 4384,5 prog 62,27 chyba dobrze jest co? Ostatnia beta w czwartek była 611
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
reklama
Wiem bo sama się wsluchiwalam przy swoim pierwszym podejściu.. oglądałam tv ale tak naprawdę czekałam czy coś nie zakłuje itd więc wiem przez co teraz przechodzisz.. tym razem tak na początku na maksa się od tego wszystkiego odsunelam..serio .. na drugi dzień poleciałam na zakupy po galerii z mężem latałam itd. No szczerze mówiąc zapomniałam się . ..Jest w tym dużo racji co mówisz przysłuchuje się każdemu kłuciu skorczow itp. Betuje w środę po 12 dniach mi kazali bo miałam 3 dniowe podane.
3mam za Ciebie kciuki ! Uwierz, że może być dobrze ok ? Obejrzyj jakiś film A lody mozr masz jakieś ? Albo gorące kakao
Widać, że bardzo się denerwujesz ale rozumiem
Ostatnia edycja:
Oj tam, ja najwyzej o sikaczach pisze, ze za szybko. Do wczesniejszych bet wrecz namawiam. Jesli ona juz u mnie spada, to przynajmniej wiem, ze znow moja macica przegiela pale. To ze jeszcze nic przesadzone nie jest to tez wiem, ale tak czy srak dobrze to nie wyglada. Amen
Nie zgadzam się co do sikanca. Sama zobacz ze wynik wyszedł dopiero po długim czasie więc mogło być malutki poziom a w krwi dzis dopiero zaczyna rosnac. Jeszcze nic nie przesadzone ! I nie marudz tylko czekaj
Ja mam 13.40 ale mi nic nie proponowano w invimed poznan. Żadnego kleju itp. A progesteron minzmierzyli jak byłam 3.01 namonitoringu. Ale nie wiem jeszcze ile jest. A teraz mam prolutex ( i silny brzuch ) i luteina 3x1 a ty @Murawa ?
Kohana mi przesunął na 11:30...Na progesteronie jednak nie byłam-mam mierzyć 3 dni po transferze-ja od pierwszego DC encorton1×;estrofem3×;acard1×kwas1×No A teraz od 5/01 doszedl duphaston3×;luteina3× no a od jutra prolutex 1i clexane×1 uff...
To od jutra siła spokoju i zaciśnięte kciuki I nogi
Dokładnie nie pamietam, bo dałam wyniki do skserowania, ale cos koło 5,1 mam AMHO to malutkie w porownaniu do mnie ja mam 375 ovaleap I 75 menopuru. Prwnie masz dobra rezerwe wiec I duzo prchcjoli I tego ci zycze.
16 i 2 dni dokladnieGosiu a który masz tydzień? Ja jutro w 17 wchodzę
Kohana mi przesunął na 11:30...Na progesteronie jednak nie byłam-mam mierzyć 3 dni po transferze-ja od pierwszego DC encorton1×;estrofem3×;acard1×kwas1×No A teraz od 5/01 doszedl duphaston3×;luteina3× no a od jutra prolutex 1i clexane×1 uff...
To od jutra siła spokoju i zaciśnięte kciuki I nogi
Sadny dzień nadchodzi i dla nas
Doris30:-)
Fanka BB :)
Dziś był transfer a już kaszle co to znów przyniesie.
reklama
To wpadaj do Wawy w niedziele idziemy z Aska na sniadanko. Co prawda sie nie urzniemy ale towarzystwo doborowe[emoji16]Pani, ja w tych czasach chlonelam wiedze stad i wasze historyje jak gabka
Klepac mnie nie trzeba, fakt - ale chetnie bym sie z kims urznela:/
Wycaluj swoje Bejbiki od wirtualnej ciotki
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: