reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Jest w tym dużo racji co mówisz przysłuchuje się każdemu kłuciu skorczow itp. Betuje w środę po 12 dniach mi kazali bo miałam 3 dniowe podane.
Wiem bo sama się wsluchiwalam przy swoim pierwszym podejściu.. oglądałam tv ale tak naprawdę czekałam czy coś nie zakłuje itd więc wiem przez co teraz przechodzisz.. tym razem tak na początku na maksa się od tego wszystkiego odsunelam..serio .. na drugi dzień poleciałam na zakupy po galerii z mężem latałam itd. No szczerze mówiąc zapomniałam się . ..

3mam za Ciebie kciuki ! Uwierz, że może być dobrze ok ? Obejrzyj jakiś film A lody mozr masz jakieś ? Albo gorące kakao :)
Widać, że bardzo się denerwujesz ale rozumiem

Oj tam, ja najwyzej o sikaczach pisze, ze za szybko. Do wczesniejszych bet wrecz namawiam. Jesli ona juz u mnie spada, to przynajmniej wiem, ze znow moja macica przegiela pale. To ze jeszcze nic przesadzone nie jest to tez wiem, ale tak czy srak dobrze to nie wyglada. Amen

Nie zgadzam się co do sikanca. Sama zobacz ze wynik wyszedł dopiero po długim czasie więc mogło być malutki poziom a w krwi dzis dopiero zaczyna rosnac. Jeszcze nic nie przesadzone ! I nie marudz tylko czekaj :)

Ja mam 13.40 ale mi nic nie proponowano w invimed poznan. Żadnego kleju itp. A progesteron minzmierzyli jak byłam 3.01 namonitoringu. Ale nie wiem jeszcze ile jest. A teraz mam prolutex ( i silny brzuch;) ) i luteina 3x1 a ty @Murawa ?

Kohana mi przesunął na 11:30...Na progesteronie jednak nie byłam-mam mierzyć 3 dni po transferze-ja od pierwszego DC encorton1×;estrofem3×;acard1×kwas1×No A teraz od 5/01 doszedl duphaston3×;luteina3× no a od jutra prolutex 1i clexane×1 uff...
To od jutra siła spokoju i zaciśnięte kciuki I nogi :D

Kohana mi przesunął na 11:30...Na progesteronie jednak nie byłam-mam mierzyć 3 dni po transferze-ja od pierwszego DC encorton1×;estrofem3×;acard1×kwas1×No A teraz od 5/01 doszedl duphaston3×;luteina3× no a od jutra prolutex 1i clexane×1 uff...
To od jutra siła spokoju i zaciśnięte kciuki I nogi :D

Sadny dzień nadchodzi i dla nas :D

reklama
Pani, ja w tych czasach chlonelam wiedze stad i wasze historyje jak gabka;)
Klepac mnie nie trzeba, fakt - ale chetnie bym sie z kims urznela:/
Wycaluj swoje Bejbiki od wirtualnej ciotki :)
To wpadaj do Wawy w niedziele idziemy z Aska na sniadanko. Co prawda sie nie urzniemy ale towarzystwo doborowe[emoji16]

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry