reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Odrobinka wiary jest.
A Twoja Olunia juz byla poza otoczka jak ci ją podawali, a to moje biedactwo w tej 6tej dobie ledwo do jakiejs 3 dobilo.
Dobra, koniec o mnie na dzis:(
Skąd Ty masz taką pamięć? Jesteś niesamowita. Zobaczymy przy kolejnej becie. Wiem, że Ty nie z tych co trzeba klepac po plecach. W końcu się uda, choćby to miało jeszcze troszkę potrwać.

[emoji127] 28.09.2017 Piotruś i Oleńka

reklama
Skurczy u siebie sobie nie przypominam ale aż taki masz ból ? A może masz niski próg bolu i dlatego ? Uspokoj się! Pewnie cały czas o tym myślisz co tam się dzieje prawda ?? Ja tak miałam przy pierwszym podejściu , dosłownie cały czas myślałam i nie mogłam tego ogarnąć A teraz czasami zapominalam że jestem po transferze.. Ja 3 mam za Ciebie kciuki i proszę uspokoj się! Może obejrzyj jakis film ? Kiedy chcesz betowac? Może jutro ?
Jest w tym dużo racji co mówisz przysłuchuje się każdemu kłuciu skorczow itp. Betuje w środę po 12 dniach mi kazali bo miałam 3 dniowe podane.

Skąd Ty masz taką pamięć? Jesteś niesamowita. Zobaczymy przy kolejnej becie. Wiem, że Ty nie z tych co trzeba klepac po plecach. W końcu się uda, choćby to miało jeszcze troszkę potrwać.

Pani, ja w tych czasach chlonelam wiedze stad i wasze historyje jak gabka;)
Klepac mnie nie trzeba, fakt - ale chetnie bym sie z kims urznela:/
Wycaluj swoje Bejbiki od wirtualnej ciotki :)

Pani, ja w tych czasach chlonelam wiedze stad i wasze historyje jak gabka;)
Klepac mnie nie trzeba, fakt - ale chetnie bym sie z kims urznela:/
Wycaluj swoje Bejbiki od wirtualnej ciotki :)
Hehe dziękuję, ucaluje. Ja nie karmie, mogę pić. Zapraszam do Olsztyna, myślę że i @gosia321 tez wtedy dałaby się namówić na drineczeka jeszcze przed transferem [emoji1]

Iskra moze mnie tu annemarie zlinczuje albo opierdzieli ze sieje panike ale...
Nie czaje jak progesteron moze byc wydzielany skokowo jak sie jest na cyklu sztucznym. Ten argument do mnie po prostu nie dociera. Przeciez tu progesteron jest dostarczany z zewnatrz i nie ma sie skad wydzielac, bo nie ma cialka zoltego na jajniku. Oprocz dupka bierzesz naprawde duzo ultrogestanu, ktory ma byc ponoc wykrywalny we krwi. Mi tlumaczyli tamtym razem ze to kwestia przyswajalnosci danej formy. Po prolutexie mi od razu skoczyl do pieknego poziomu. Mozna sie ewentualnie u ciebie czepic pór w jakich go bierzesz. Ja biore progesteron rowno co 8 godz. Moze ty masz jakas dluzsza.przerwe nocna? Ewentualnie u mnie ewidentnie dobrze sie tez przyswaja crinone, moze wieczorną dawkę ultrogestanu dr by ci zmienil na crinona.wlasnie? Ja bym sie bala tak to zostawiac, ten poziom jest naprawde niski... :/ a z ciekawosci o ktorej bierzesz.ten prolutex?

Utrogastan i dupek biorę o 8, 16 i 24. Prolutex o 20 ale dopiero od czwartku.
Prawda jest taka, że u mnie w klinice w ogóle nie zalecają badania progesteronu. Zrobiłam go sama pod wpływem tego co piszecie na forum. Gdyby nie to, nawet bym się nie domyslała że coś jest nie tak.

reklama
Do góry