reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ej, jeszcze niczego nie przekreslaj. Rozumiem ze nie chesz się nastawiać ale odrobinkę wiary. No i moja Ola jest z 6 dniowego zarodka [emoji2]

[emoji127] 28.09.2017 Piotruś i Oleńka
Odrobinka wiary jest.
A Twoja Olunia juz byla poza otoczka jak ci ją podawali, a to moje biedactwo w tej 6tej dobie ledwo do jakiejs 3 dobilo.
Dobra, koniec o mnie na dzis:(

reklama
Asia ,
na pewno juz to 5 razy pisalas, ale .... ktory to dpt??? Przeciez to bylo chwile temu:)
Asiu zastosuj to co piszesz zawsze innym ze za szybkooooo;)ze powtorzyc za 48 h;)i ze na pewno sie uda;););) nic nie jest przesadzone:)

jako przyklad podam ci moja kolezanke ,w 13 dpt miala Bete 37 jest juz serce i wszystko ok.Mam nadzieje ze wszystko jeszcze bedzie dobrze.

Asiu zastosuj to co piszesz zawsze innym ze za szybkooooo;)ze powtorzyc za 48 h;)i ze na pewno sie uda;););) nic nie jest przesadzone:)
Oj tam, ja najwyzej o sikaczach pisze, ze za szybko. Do wczesniejszych bet wrecz namawiam. Jesli ona juz u mnie spada, to przynajmniej wiem, ze znow moja macica przegiela pale. To ze jeszcze nic przesadzone nie jest to tez wiem, ale tak czy srak dobrze to nie wyglada. Amen

Mam jeszcze jednego jedynego, chcialabym wierzyc ze z niego cos bedzie ale on jest 6cio dniowy, nie wiem jakiej klasy ale nie wyglada na gwiazdora (mam filmik z primo vision). Raczej jakis 3cb, moze gorszy.
Kochana na razie jeszcze za wcześnie aby o ttm myśleć. Jednak pamiętasz jak ja przeżywałam klase swoich Kropkow? To serio nie ma znaczenia.

reklama
Do góry