Doris30:-)
Fanka BB :)
Polezalam a teraz do domku. Miałam embrioglue czy coś takiego hihi I cięcie otoczki. Teraz do 20 czekać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny mam już wynik beta 4384,5 prog 62,27 chyba dobrze jest co? Ostatnia beta w czwartek była 611
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Bardzo Ci dziękujęMnie bolał od 4 dpt i to tak konkretnie i przeszło też dość późno bo około 30dpt jakoś tak i też myślałam że dupa a tu jednak się udało czułam się mega mega okresowo
Ej, jeszcze niczego nie przekreslaj. Rozumiem ze nie chesz się nastawiać ale odrobinkę wiary. No i moja Ola jest z 6 dniowego zarodka [emoji2]Mam jeszcze jednego jedynego, chcialabym wierzyc ze z niego cos bedzie ale on jest 6cio dniowy, nie wiem jakiej klasy ale nie wyglada na gwiazdora (mam filmik z primo vision). Raczej jakis 3cb, moze gorszy.
@adansonia a Ty dzisiaj nie betujesz???Mnie bolał od 4 dpt i to tak konkretnie i przeszło też dość późno bo około 30dpt jakoś tak i też myślałam że dupa a tu jednak się udało czułam się mega mega okresowo
Bolał którąś z was brzuch jak na okres w 10dpt I się udało?
Jutro @shaggy i ja się dołączamy w kupie będzie rażniej czekaćPolezalam a teraz do domku. Miałam embrioglue czy coś takiego hihi I cięcie otoczki. Teraz do 20 czekać
W środęAdansonia, 10 dpt to właśnie dzień spodziewanej @, więc to normalne, że brzuch może boleć. Kiedy robisz betę?
Ja w środę dopiero tak lekarz kazał@adansonia a Ty dzisiaj nie betujesz???