reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczynki, ja wlasnie wrocilam z wakacji (jezeli pobyt u rodziny mozna nazwac wakacjami)! ale jestem sprowrotem, powiem szczerze nie czytalam Was i jak dzis przeczytalam to musialabym nadrobic ponad 2000 stron[emoji23]
A wiec dalam sobie spokoj, ale od dzis podczytuje! Ja za to psychicznie sie nastawiam na wyjazd do Polski w czwartek i wizyta u Pasnika w piatek! Mam nadzieje ze to dobry doktor tak jak kilka z Was mowilo i mi pomoze!
Synus moj znow strasznie plakal jak wyjezdzalismy i wracalismy do domu, bardzo narzeka ze jest sam jak palec, juz nie mowiac o rodzenstwie ale tez brak kuzynostwa ... troche jestem w rozterce ale coz taki los i tak wybralismy mieszkac daleko od rodziny [emoji848]

Powodzenia Wam wszystkim zycze i od jutra bede czytac [emoji8]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
No i dodaj jeszcze ze widzisz sie ze mna po Pasniku na sniadanku na ploteczki[emoji16][emoji16]

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
hehe sorki, ale już nie mam cierpliwości do takich rad ;)
to nic nie daje niestety
Haha no niestety. Jak maluszek chce posiedzieć w brzuszku to ani schody ani seks nie pomogą. Trzymam kciuki za szybkie rozwiazanie bo domyślam się ze jesteś spuchnieta jak balon z wodą i ogólnie jest Ci ciężko. Ja nosiłam 6 kg samych dzieci plus wody itd wiec wiem jak to jest [emoji2]

[emoji127] 28.09.2017 Piotruś i Oleńka

Mam jeszcze jednego jedynego, chcialabym wierzyc ze z niego cos bedzie ale on jest 6cio dniowy, nie wiem jakiej klasy ale nie wyglada na gwiazdora (mam filmik z primo vision). Raczej jakis 3cb, moze gorszy.
No nic tym pomartwimy się później a teraz trzeba wierzyć że twoje wczesne blastki dopiero się implantuja i zagoszczą na dlugo

Dziewczyny zastanawiam się czy nie oznaczyć dzisiaj progesteronu? mam zaplanowane trzy dni po transferze-ale nawet nie będę miała z czym porównać...co myślicie?

reklama
Do góry