reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Jesteś dzielna i silna! Jak poczujesz,ze smutek i żal przeszedł, ruszaj z nowymi siłami po swoje szczęście![emoji8]

Dzięki. Jak juz sie poskładam z powrotem w jedna cześć i nim jeszcze raz spróbuje byc mama to musze jeszcze raz przemyśleć całe swoje życie. Bo ten dramat obnażył pewne zyciowe podstawy które dawno w gryzach legły a ja udawałam sama przed sobą, ze dobrze jest. Wiec po czasie żałoby przyjdzie czas porządkowania... Ale trzeba ogarnąć fundamenty bo bez nich wszystko i zawsze (choć nie lubie tych uogólnień) walić sie bedzie.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dalej zdarza Ci sie plamienie? W sumie u Ciebie to tez troche inaczej, bo Ty masz blizniakow to wiecej miejsca musza sobie zrobic ;)
Cały czas. Ale nie czysta krew a brąz. Tylko ja mam heparyne 80, aby nie tworzyły się krwiaki. Mam też częste krwawienia z nosa.
16.01 prenatalne i mam nadzieję że ż maluchami wszystko w porządku.
Ja się śmieje do mojego męża że stara prawie 39 letnia macica , więc krwawi bo musi się rozciągnąć.

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć Dziewczyny. Dziś założyłam konto, ponieważ jakby nie patrzeć - przeżywam teraz podobnie, co Wy. We wtorek mam punkcję. Obawiam się, że raczej pozytywnych efektów nie będzie. Pęcherzyki małe, mało ich. Punkcja miała być w poniedziałek, będzie we wtorek (niski progesteron, cienkie endometrium o którym nie wiedziałam, PCOS). A dzisiaj strasznie bolą cycki i wysadza brzuch, co nie wiem, jak interpretować. A w tym wszystkim rządzi strach.
Witaj [emoji4]
Do wtorku pęcherzyki podrosna. Jak masz wielki brzuch , pij dużo wody i najlepiej preparatów białkowych. Przy PCOS może dojść do hiperki. Po punkcji nadal woda i preparaty białkowe .
Trzymam kciuki za owocną punkcje [emoji173][emoji110]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Zobacz załącznik 834478

Moje Cudo - 1,1mm i widać już lekko bijące serduszko [emoji2][emoji2][emoji2] Co za radość,poryczalam się na fotelu,mój M tez miał łzy w oczach [emoji4] następna wizyta 25.01 i wtedy ma już walić jak dzwon [emoji4] A Bąbelek wybrał sobie w macicy miejsce (jak powiedział lekarz) "mistrzostwo świata".
Cudo gratuluje ;)

reklama
Bolało ale chyba spodziewałam sie duzo większego bólu. Moze ja mam tez wysoki próg wytrzymałości bo tatuaż mnie nie bolał, a i przeżyłam chirurgiczna ekstrakcję ósemki z nie działającym znieczuleniem... Wiec nastawiłam sie ze bedzie gorzej. Ze padnę z bólu. Bolało ale nie az tak. Trudne to jest. Chyba psychicznie bardziej niz fizycznie. W momencie „kulminacyjnym”, kiedy organizm pożegnał Dzidzisia siedziałam z Nim na podkładzie higienicznym, w łazience na podłodze i płakałam żegnając sie... Ale tak byc musiało... Wiec teraz moge pamietać. Popłakiwać. I modlić sie zeby wszystko do końca samo sie oczyściło. We wtorek mam wizytę u dr Z. Podchodzi do mnie z wielkim sercem bo chociaż nie znamy sie bóg wie jak długo, to sama do mnie pisała co sie dzieje i prosiła o relacje.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
:( tule mocno
Zegnaj aniołku

Do góry