reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dr Z podała mi pierwsze dwie tabletki dopochwowo i zaleciła dwie doustnie w domu. W ciagu 6 godzin miało sie zacząć. Ale sie nie zaczęło wiec musiałam w domu zaaplikować dwie kolejne i wtedy sie zaczęło. Mysle ze najgorsze juz za mną. Jestem w domu pod opieka najbliższych wiec jakos to przetrwałam. W sumie przecież innego wyjścia niz przetrwać nie ma... Dzięki Anett za troskę [emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Bardzo bolalo czy tak jak u mnie? Super ze dalas rade, kazala na kontrole kiedy sie udac? I do niej czy do szpitala? Betke masz kiedy zbadac? Jak sie czujesz w ogole fiz i psych?[emoji10]

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Bardzo bolalo czy tak jak u mnie? Super ze dalas rade, kazala na kontrole kiedy sie udac? I do niej czy do szpitala? Betke masz kiedy zbadac? Jak sie czujesz w ogole fiz i psych?[emoji10]

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

Bolało ale chyba spodziewałam sie duzo większego bólu. Moze ja mam tez wysoki próg wytrzymałości bo tatuaż mnie nie bolał, a i przeżyłam chirurgiczna ekstrakcję ósemki z nie działającym znieczuleniem... Wiec nastawiłam sie ze bedzie gorzej. Ze padnę z bólu. Bolało ale nie az tak. Trudne to jest. Chyba psychicznie bardziej niz fizycznie. W momencie „kulminacyjnym”, kiedy organizm pożegnał Dzidzisia siedziałam z Nim na podkładzie higienicznym, w łazience na podłodze i płakałam żegnając sie... Ale tak byc musiało... Wiec teraz moge pamietać. Popłakiwać. I modlić sie zeby wszystko do końca samo sie oczyściło. We wtorek mam wizytę u dr Z. Podchodzi do mnie z wielkim sercem bo chociaż nie znamy sie bóg wie jak długo, to sama do mnie pisała co sie dzieje i prosiła o relacje.

Dziewczyny jak się czułyście w pierwszych dniach stymulacji? U mnie dzis 3 dzień i są mdłości i strasznie ciężko sie czuje...

Bolało ale chyba spodziewałam sie duzo większego bólu. Moze ja mam tez wysoki próg wytrzymałości bo tatuaż mnie nie bolał, a i przeżyłam chirurgiczna ekstrakcję ósemki z nie działającym znieczuleniem... Wiec nastawiłam sie ze bedzie gorzej. Ze padnę z bólu. Bolało ale nie az tak. Trudne to jest. Chyba psychicznie bardziej niz fizycznie. W momencie „kulminacyjnym”, kiedy organizm pożegnał Dzidzisia siedziałam z Nim na podkładzie higienicznym, w łazience na podłodze i płakałam żegnając sie... Ale tak byc musiało... Wiec teraz moge pamietać. Popłakiwać. I modlić sie zeby wszystko do końca samo sie oczyściło. We wtorek mam wizytę u dr Z. Podchodzi do mnie z wielkim sercem bo chociaż nie znamy sie bóg wie jak długo, to sama do mnie pisała co sie dzieje i prosiła o relacje.

Straszne to wszystko...Przykro mi ;( Przytulam.

Bardzo, bardzo mi przykro, że musialas przez to wszystko przechodzić. Dobrze, że lekarz interesuje się Twoim stanem, w dobrych rekach jesteś. Mam nadzieję, że uda Ci się szybko dojść do siebie. Pamiętaj, że my tu na forum jesteśmy po różnych przejściach i niejedna z nas doskonale Cię rozumie i o Tobie myśli.

Bardzo, bardzo mi przykro, że musialas przez to wszystko przechodzić. Dobrze, że lekarz interesuje się Twoim stanem, w dobrych rekach jesteś. Mam nadzieję, że uda Ci się szybko dojść do siebie. Pamiętaj, że my tu na forum jesteśmy po różnych przejściach i niejedna z nas doskonale Cię rozumie i o Tobie myśli.

Dzięki. To miejsce jest takim, gdzie nikt nie sili sie na pocieszenia „wszystko bedzie dobrze” bo te z Was, a teraz juz nas, ktore przez to przeszły wiedza ze tu slow nie ma. Dzięki dziewczyny ze jesteście. Dzięki za otuchę.

@zylwia @Jeszczeniematka Dziewczyny kciuki za wizyty!! Zdjeciaa poprosimy!!!

@dreamscometrue nadal kciuki za.królewne Zosieńke!!!

A u mnie dzis... bylo sikane... ale o 6 nic nie bylo... A teraz takie cos...
No to się ludzie zmieniają :-)) Ty i sikaniec?? Cudnie. Jak na tak wczesny etap to jest extra!! Kciuki mocne za Maleństwa. Czyli jutro beta z trochę mniejszym stresem :-)))

No to się ludzie zmieniają :-)) Ty i sikaniec?? Cudnie. Jak na tak wczesny etap to jest extra!! Kciuki mocne za Maleństwa. Czyli jutro beta z trochę mniejszym stresem :-)))
Chetnie przejme.od.ciebie te rozmowy z porcelanowym uchem, zebys ty mogla juz odpoczac. Jak sie czujesz po kroplowkach? Wzmocnilas sie chociaz troche? :*
A stres jest tak czy siak, ale to wiadomo.

reklama
Do góry