reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Hehe najwyzej bedziesz pierwsza krorej dziecko wyciagna gora jak dolem nie wyjdzie:laugh2:
A tak serio to mysle ze samo jakos sie rozwiaze :)
Raczej na bank cesarka przy problemach z kopnietym kregoslupem moja znajoma polozna od razu mi powiedziala ze jak bede w ciazy to bedzie cesarka a kregoslup ledzwiowy mam caly w przepuklinach

reklama
Dziewczyny dziś rano pierwsze dawki leków wstrzyknięte. Po południu i teraz czuje lekko lewy jajnik jakby takie delikatne ciągniecie..i bulgoty.
Hej, ja mam protokol dlugi. Dzis tez pierwsze zastrzyki zrobilam z gonalu i menopuru. Ale ja dostalam gonal 150 j [emoji4] Biore do tego tez gonapeptyl, encorton 75mg folik i pregnal evital [emoji5] kolejna wizyte mam 11 stycznia. A jakos nic kompletnie nie czuje ze biore jakiekolwiek leki. Punkcja okolo 15 [emoji5]

A lekarz prowadzacy nie powinien coś takiego zaproponowac?
Powiem tak ze swojego doswiadczenia lekarze w klinikach nie zalecaja zbyt duzo badan jesli jest inaczej sa to wyjatki.im zalezy na kasie bo niestety taka jest prawda ze dla nich to biznes. I nawet jak po nie udanej probie mowia ze moze warto sprobowac adopcji a nie kolejnego ivf to i tak wiedza ze wrocimy walczyc dalej.
Kochana a najlepiej to umow sie do Pasnika w Lodzi on na podstawie waszego przypadku zleci wam badania ktore sa konieczne

Dziewczyny a ja siedzę i się martwię że mnie cycki nie bolą że może już powinny... chyba powinnam w poprzedniej ciąży dziennik prowadzić, przydałby mi się teraz....
Ja do tego 18tego i usg oszaleje

Dzoasia powiedz mi czy prenatal duo ktory bierzesz jest w formie kapsulek twist of ?
Pytam bo zamierzamznalesc jakies witaminy ktore moge rozpuscic w wodzie mam problemy z polykaniem i kazda tabletka jest dla mnie meczarnia :D

reklama
Do góry