A jak się je robi w piekarniku czy Jak?Mowie ci, naprawde warto sprobowac
reklama
Laski przyjmujac hipotetycznie ze sie zdarzyl swiateczny naturalny cud i jestem w hipotetycznej ciazy to czym moge leczyc przeziebienie? Juz od tygodnia nie przechodzi po cytrynkach, imbirkach, prenalenach i woda z sola. Goraczki nie mam ale katar i gardlo mnie meczy. Na wszystkim pisze ze nie stosowac w ciazy. Nawet na vicks vaporub. Myslicie ze moge sie tym posmarować? Moze by mnie wygrzalo przez noc...
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
@Peugeotka36 a Tobie narzucili sn czy moglas tez wybrac cc? Ja tez mialam niedawno cc ale nie chce rodzic naturalnie i ciekawa jestem jak jest u Was.
Moje nifty tez dobrze wyszly i maluszek zdrowy ale ja plci nie znam, lekarz a wlasciwie pielegniarka stwierdzila, ze tego nie badali.
Najwazniejsze ze zdrowe !! Ja tylko po to ribilam nifty i ty tez )
Powiem ci jestem w szoku sadzilam ze musze cc s Ona do mnie ze w sridku ladnie zagojone I moge wybrac
Oczywiscie te co pamietaja ja zawsze chcialam sn z cora tez a ze zycie decyduje za nas no to lozysko przodujace juz w 12tc I emergency cc w 35 tc bylo poprzez co paru dniowe krwawienie od 29 tc
Za to teraz skoro moge lozysko narazie ok I niech tak zostanie bo go przestawie sama) zdrowko ok I niech zostanie to probuje sn , planujac jesxze dzieci marzylam jak to jest te bole boli i potem krzyk, skoro bede mogla i Francesco bedzie zdrow I silny to chce ,zobaczymy... dzis 15+0
Bardzo sie ciesze ze ok u was I czytalam ze plamki przeszly I niech nie wracaja jedzy jedne
meg86
Fanka BB :)
Amolem się posmaruj i tabletki do ssania helsi. Są naturalne. Ja w ciąży brałam i plukalam gardło woda z soląLaski przyjmujac hipotetycznie ze sie zdarzyl swiateczny naturalny cud i jestem w hipotetycznej ciazy to czym moge leczyc przeziebienie? Juz od tygodnia nie przechodzi po cytrynkach, imbirkach, prenalenach i woda z sola. Goraczki nie mam ale katar i gardlo mnie meczy. Na wszystkim pisze ze nie stosowac w ciazy. Nawet na vicks vaporub. Myslicie ze moge sie tym posmarować? Moze by mnie wygrzalo przez noc...
Kochane już po wizycie, endometrium ewidentnie ciążowe nawet ciemna plamkę było widać naszego aniołka;( który z nami nie został;( z jajnikami ok czekamy na oczyszczenie będzie intensywniejsze i bolesniejsze niż miesiączka cyl przerwy miesiączka i startujemy 2 podejście lekarz kazał łykać 2x mama dha premium tylko zapomniałam zapytać się czy wtedy mam też łykać kwas foliowy 0,4 dzisiejsza beta niecałe 10 pozwolił mi na lampkę wina na rozluźnienie po tym całym stresie
Kochane już po wizycie, endometrium ewidentnie ciążowe nawet ciemna plamkę było widać naszego aniołka;( który z nami nie został;( z jajnikami ok czekamy na oczyszczenie będzie intensywniejsze i bolesniejsze niż miesiączka cyl przerwy miesiączka i startujemy 2 podejście lekarz kazał łykać 2x mama dha premium tylko zapomniałam zapytać się czy wtedy mam też łykać kwas foliowy 0,4 dzisiejsza beta niecałe 10 pozwolił mi na lampkę wina na rozluźnienie po tym całym stresie
No widzisz-plan działania jest I super...
CO do okresu po cb-przygotuj się...ja zalałam cały materac w sypialni...masakra była ta jedna noc...potem dzień I już bardziej normalnie..
Będzie dobrze napewno!jeśli chodzi o ten kwas ja bym brała cały czas bo i też mi tak kazaliKochane już po wizycie, endometrium ewidentnie ciążowe nawet ciemna plamkę było widać naszego aniołka;( który z nami nie został;( z jajnikami ok czekamy na oczyszczenie będzie intensywniejsze i bolesniejsze niż miesiączka cyl przerwy miesiączka i startujemy 2 podejście lekarz kazał łykać 2x mama dha premium tylko zapomniałam zapytać się czy wtedy mam też łykać kwas foliowy 0,4 dzisiejsza beta niecałe 10 pozwolił mi na lampkę wina na rozluźnienie po tym całym stresie
reklama
Jeszczeniematka
Fanka BB :)
Proponuję spróbować pozycji od tylu tak na boczek.....nic nie boli mówi Ci to weternaka która ciągle plecy bolą
Marg88 mam nadzieje,ze Ty już jesteś w świecie Smerfow [emoji12]
Podziel się: