reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny z Warszawy! Ponieważ mój organizm sam nie chce „oddać” dzidziusia, którego serce przestało bić w 9 tc, jutro idę do Novum do dr Z. po tabletki na poronienie. Dr Z. mowi ze najlepiej przeżyć to w domu. Nie wiem czy zdołam. Gdybym rady nie dała, do którego szpitala jechać? @anett96 Ty byłaś na Żelaznej i chyba dobrze to wspominasz? Macie doświadczenia także z innymi szpitalami z Warszawy? Jestem tym wszystkim przerażona

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Hej. Ja bylam w szpitalu na madalinskiego. Polozne sa bardzo mile. Pokoje czyste i zadbane sa tez lazienki w pokojach. Mozesz spokojnie tam jechac maja oddzial ginekologiczny. A dyrektor tego szpitala jest najlepszym lekarzem jakiego poznalam. Trzymaj sie kochana.

reklama
A tego co pamiętam to szykuje Co się ładna gromadka dzieciaczkow? Trudne to wszystko.ciezko pogodzić pracę z leczeniem :(
Mamy 4 blastocysty zamrożone bardzo ciężko to wszystko ogarnąć jak sie pracuje zobaczymy jak będzie jajnik wyglądał tego 11 stycznia nie nie działają jedynie czopek jak wezmę na noc to cos zadziała nie wiem co tam się dzieje ;( padam po tej pracy boli mocniej niz mnie bolał jak nie robiłam a teraz sie nadzwigam i daje o sobie znać

Dziewczyny wstałam ,;( bez przekonania wzięłam luteine czekam do 8-9 będę dzwonić do lekarza pytać się co dalej kiedy mam leki odstawić podbrzusze i cycki bola no i głową ale to przez płacz i stres, psychiczne beznadziejnie;((((((

Trzymaj sie:* leki wg mnie juz mozesz.odstawic, trzeba poczekac jak beta spadnie do 0 i wtedy przyjdzie @. Przykro. Ale trzeba powalczyc dalej, moze jednak latwiej ci bedzie podchodzic od razu, bedziesz miec mniej czasu na rozmyslanie i rozpamietywanie. Mowie to z wlasnego doswiadczenia. Jak masz za duzo czasu to tylko siedzisz i czasem niepotrzebnie sie doszukujesz:/ ewentualnie zappytaj dr czy jakies inne badania by ci zlecil i moze twn cykl poswiec na ogarniecie wynikow... jeszcze bedzie pieknie, zobaczysz:*

Nawet nie wzięłam nospy nie wim czy sens jest a ci do leki nie będę na własną rękę tak dużej dawki sama odstawiać bo to aż luteina 600 dziennie duphaston 3x2 encorton 10 i prolutex i acard

W klinice kazali mi odstawic juz w 8tc. Nie przyznaje sie zadnemu lekarzowi, ze jest 12tc a ja dalej biore. Mam jeszcze 17szt i je wykoncze. Jeszcze ok tygodnia bede brac po dwa a potem juz tylko jeden az do konca opakowania. Jak bede plamic po odstawieniu to wtedy poprosze o recepte.
Aha aha rozumiem. Ja też byłam na naturalnym cyklu i mam progesteron 37 i dr kazała jeszcze minimum 2 tygodnie zostać na prolutexie i luteina dopochwowaw 3 x 1

Ostatnia edycja:
reklama
Rozmawiałam z Mamą za 2 miechy podchodzimy mamy nie martwić się o pieniądze dadzą nam na transfer leki i dojazdy gorzej z moim zwolnieniem bo max mogę mieć ciągłość do 22.03 ;(
Nie przejmuj się póki co pracą,wracaj teraz do pracy i na kolejny transfer znowu weźmiesz kilka dni albo zwolnienia albo urlopu. Niestety nasza walka często jest dłuższa niż nam się wydaje na początku...

Do góry