Koniczyna82
Fanka BB :)
Ja jeszcze raz bardzo polecam szpital Orłowskiego. Może i nie jest pierwszej nowości ale ginekologia niesamowita. Byłam dwa razy, raz tydzień i naprawdę szacunek. Tamten profesor jest mega dokładny i drobiazgowy. Po pierwsze co rano obchód w którym uczestniczą wszyscy lekarze i cały personel jaki tylko jest wolny na oddziale. Profesor rozmawia z każda pacjentka. Po drugie usg u nich na oddziale zawsze robi 2 lekarzy dla bezpieczeństwa. Młodszy i starszy starzej. Personel przecudny i empatyczny. I maja duże doświadczenie w tym zabiegu...Dziewczyny z Warszawy! Ponieważ mój organizm sam nie chce „oddać” dzidziusia, którego serce przestało bić w 9 tc, jutro idę do Novum do dr Z. po tabletki na poronienie. Dr Z. mowi ze najlepiej przeżyć to w domu. Nie wiem czy zdołam. Gdybym rady nie dała, do którego szpitala jechać? @anett96 Ty byłaś na Żelaznej i chyba dobrze to wspominasz? Macie doświadczenia także z innymi szpitalami z Warszawy? Jestem tym wszystkim przerażona
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
W szpitalu dostaniesz dożylnie przeciwbólowe jak by bardzo bolało. Masz pomoc. Mnie położna za rękę trzymała cały czas. Masz usg po, w razie czego mogą od razu zrobić histeroskopie. U mnie trzeba było doczyścić jakieś pewnie resztki łożyska po usg porannym i zrobili histeroskopie żeby nie na ślepo.
Tylko naprawdę dobrze jest zadzwonić wcześniej na oddział czy maja miejsca.