Przykro miSpadła 27,15;(((((rano była prawie 40
reklama
Koniczyna82
Fanka BB :)
Limoncia tulęSpadła 27,15;(((((rano była prawie 40
Miałam bardzo podobne wyniki... plamien zero. Okres przyszedł na drugi dzień po odstawieniu.
hope322
W klinice kazali mi odstawic juz w 8tc. Nie przyznaje sie zadnemu lekarzowi, ze jest 12tc a ja dalej biore. Mam jeszcze 17szt i je wykoncze. Jeszcze ok tygodnia bede brac po dwa a potem juz tylko jeden az do konca opakowania. Jak bede plamic po odstawieniu to wtedy poprosze o recepte.Wiem doskonale co czujesz. Staraj się zasnąć i nie myśleć o tym, mam nadzieję że to jednorazowy przypadek z niewiadomych przyczyn. A Tobie lekarz nie chce już dalej wypisywać recepty na crinone??
Spadła 27,15;(((((rano była prawie 40
Spadła 27,15;(((((rano była prawie 40
Tule [emoji22]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
@walczaca o szczescie cuda [emoji173]
dżoasia
Zegnaj Aniołeczku ;(Spadła 27,15;(((((rano była prawie 40
hope322
Bardzo mi przykro wiem jakie to trudne, przechodzilam w pazdzierniku to samo. Tule mocno :*Spadła 27,15;(((((rano była prawie 40
reklama
Koniczyna82
Hope plamienia są paskudne ale wiesz ze najprawdopodobniej pękło ci jakieś naczynko i już po sprawie, prawda? Powtarzaj to sobie postaraj sie troszkę rozlużnić. Kiedy na usg się wybierasz?Taki ciemny, do czerwonego daleko. Puki co jest czysto. Jutro poprosze o zbadanie szyjki, bo moze to jakas bezobjawowa infekcja? Mam nadzieje, ze to nic groznego i maluszek ma sie dobrze. Dam znac napewno jak po wizycie. Rano pewnie detektor tetna pojdzie w ruch. Echh spokojnie to chyba nigdy nie bedzie :/
Jak to była taka mała plamka na pewno nie przeszkodzi crinone działać.
Podziel się: