reklama
Jeszczeniematka
Fanka BB :)
Jeszcze nic ni wiem;(
Czekam razem z Toba
hope322
O rety. Wiem co czujesz,a masz coś aby nie wkładać od dołu? Np podjezykowa luteine? Kladz się i odpoczywaj,na pewno wszystko jest dobrze!
Mam tylko crinone. Nigdy nic innego nie bralam. Brzuch mnie nie boli i puki co czysto ale sama wiesz jak to jest, strach o dziecko ogromny. Niby to byla tylko niewielka plamka ale wpadlam w panike. Nie wiem jak ja zasne.Czyli na pewno wszystko jest w porządku,tym bardziej jak to ciemny kolor.
walczaca o szczescie
Wiem doskonale co czujesz. Staraj się zasnąć i nie myśleć o tym, mam nadzieję że to jednorazowy przypadek z niewiadomych przyczyn. A Tobie lekarz nie chce już dalej wypisywać recepty na crinone??Mam tylko crinone. Nigdy nic innego nie bralam. Brzuch mnie nie boli i puki co czysto ale sama wiesz jak to jest, strach o dziecko ogromny. Niby to byla tylko niewielka plamka ale wpadlam w panike. Nie wiem jak ja zasne.
Koniczyna82
Ja ci powiem - masz maleńkie ryzyko ZD. Jak u przeciętnej 25 latki. Dalsza diagnostykę zaleca się jak ryzyko jest większe od 1:300Dokladnie jak piszesz trisomie 13 i 18 sa 1:20000 a trisomia 21 1:981 takze ja niewiem co o tym myslec.Zobacze co jutro lekarz prowadzacy powie
Jeśli w usg nie było jakichś markerów znalezionych, przedziernosc karkowa mała to wyglada to jak z obrazka
Koniczyna82
Skracając ze wynik pięknyBoshe o czym wy piszecie???
Jeszczeniematka
Mam tylko crinone. Nigdy nic innego nie bralam. Brzuch mnie nie boli i puki co czysto ale sama wiesz jak to jest, strach o dziecko ogromny. Niby to byla tylko niewielka plamka ale wpadlam w panike. Nie wiem jak ja zasne.
@hope322 Ty nie jesteś z Krakowa,dobrze kojarzę?Moglabym Cię wesprzeć Duphastonem albo listkiem luteiny dopochwowej.
Wiem kicgaba dlayego też nie mam do niej żalu...nie każdy umie odnaleźć się w sytuacji w której nigdy nie był ... chwilami mnie to denerwuje ale przypominam sobie jak mi robiła zastrzyki i jak się cieszyła gdy się udało...a później dusila w sobie smutek. Fakt jest taki ze nygdy nie umiała pocieszyć itp. Więc staram się nie brać tego do siebie.Czytam ale tyle tworzycie, że nie ogarniam.
@hope322 to kontroluj tętno i leż. To można bezpiecznie robić często? Czy może to jakoś zaszkodzić maluchowi?
@limoncia1 trzymam kciuki, że tamten wynik, to błąd labo.
@marg88 Twoja mama ewidentnie nie jest mistrzem dyplomacji ale podejrzewam, że nie chce dla Ciebie źle. Ona po prostu nie rozumie przez co przechodzisz.
Jeszcze raz dziękuję Dziewczyny za Wasze odpowiedzi na mój post z pytaniem. :*
reklama
Jeszczeniematka
Spadła 27,15;(((((
Przykro mi bardzo[emoji20] Tak mocno trzymałam kciuki!
Podziel się: