reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
O rety. Wiem co czujesz,a masz coś aby nie wkładać od dołu? Np podjezykowa luteine? Kladz się i odpoczywaj,na pewno wszystko jest dobrze!
Czyli na pewno wszystko jest w porządku,tym bardziej jak to ciemny kolor.
Mam tylko crinone. Nigdy nic innego nie bralam. Brzuch mnie nie boli i puki co czysto ale sama wiesz jak to jest, strach o dziecko ogromny. Niby to byla tylko niewielka plamka ale wpadlam w panike. Nie wiem jak ja zasne.

Mam tylko crinone. Nigdy nic innego nie bralam. Brzuch mnie nie boli i puki co czysto ale sama wiesz jak to jest, strach o dziecko ogromny. Niby to byla tylko niewielka plamka ale wpadlam w panike. Nie wiem jak ja zasne.
Wiem doskonale co czujesz. Staraj się zasnąć i nie myśleć o tym, mam nadzieję że to jednorazowy przypadek z niewiadomych przyczyn. A Tobie lekarz nie chce już dalej wypisywać recepty na crinone??

Dokladnie jak piszesz trisomie 13 i 18 sa 1:20000 a trisomia 21 1:981 takze ja niewiem co o tym myslec.Zobacze co jutro lekarz prowadzacy powieo_O
Ja ci powiem - masz maleńkie ryzyko ZD. Jak u przeciętnej 25 latki. Dalsza diagnostykę zaleca się jak ryzyko jest większe od 1:300

Jeśli w usg nie było jakichś markerów znalezionych, przedziernosc karkowa mała to wyglada to jak z obrazka

@hope322 Ty nie jesteś z Krakowa,dobrze kojarzę?Moglabym Cię wesprzeć Duphastonem albo listkiem luteiny dopochwowej.

Czytam ale tyle tworzycie, że nie ogarniam. ;)
@hope322 to kontroluj tętno i leż. To można bezpiecznie robić często? Czy może to jakoś zaszkodzić maluchowi?

@limoncia1 trzymam kciuki, że tamten wynik, to błąd labo.

@marg88 Twoja mama ewidentnie nie jest mistrzem dyplomacji ale podejrzewam, że nie chce dla Ciebie źle. Ona po prostu nie rozumie przez co przechodzisz. :(

Jeszcze raz dziękuję Dziewczyny za Wasze odpowiedzi na mój post z pytaniem. :*
Wiem kicgaba dlayego też nie mam do niej żalu...nie każdy umie odnaleźć się w sytuacji w której nigdy nie był ... chwilami mnie to denerwuje ale przypominam sobie jak mi robiła zastrzyki i jak się cieszyła gdy się udało...a później dusila w sobie smutek. Fakt jest taki ze nygdy nie umiała pocieszyć itp. Więc staram się nie brać tego do siebie.

reklama
Do góry