A tego co pamiętam to szykuje Co się ładna gromadka dzieciaczkow? Trudne to wszystko.ciezko pogodzić pracę z leczeniemNie wiem kochana 11 mam wizytę
reklama
Przeciwbólowe nie działają ??Dziękuję wam kochane zdecydowałam ze nie ide pierdole ta imprezę; ) wiecie co jest najgorsze tak mnie jajnik nakurwia ze głowa mala a do 22 jeszcze kawał drogi Boże aby ten 11 szybciej ;(;(
Chocolateri
Fanka BB :)
A ja się dzisiaj modlilam za moja koleżankę , która rano wylądowała na pogotowiu z krwotokiem w ciąży bliźniaczej. Prosiłam Jezusa by ocalił jej dzieci.Wiesz ja wierzylam bardzo wierzylam...ale terax wątpię w sens modlitwy. Oczywiście chodzę do kościoła i modlę się razem z synem wieczorem bo tak zpstal nauczony,ale kiedy słyszę z jego ust " boziu daj mi brata albo siostre" to zastanawiam się czy do jasnej cholery słyszy ktoś prośby mojego syna...
Dzieciaczkom nic się nie stało [emoji173][emoji173] Tak jak jest napisane w Biblii , "wszyscy którzy przyjdą do mnie". Dla mnie jest On i Bóg nikt inny, żaden "święty " stworzony przez człowieka, ksiądz czy inny duchowny. Tak jak jest napisane w Piśmie Świętym. [emoji173]
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
filiżanka z porcelany
Do koniczyny82
Hej my staraliśmy się 11lat 4mce i 21dni ja mam jeden jajowod drozny i owu18-19dc a cykle 29-42dni mąż 10mln w 2,5ml i tylko 3%prawidłowa budowa skierowanie na iv nawet nie na insem. Zrezygnowalismy i zawierzylismy Matce Bożej,po 52dniach cyklupo zrobionym przeterminowanym o 3lata teście Gin i widoczny 5mm dzidz a dziś leży i cyca wierzcie lub nie ja wierzę
a jak ktoś w rodzinie u Ciebie dostanie zawału, to jedziecie do szpitala czy tylko zawierzacie się modlitwie?
Haha nie sądzę, żebyśmy mieli aż tyle szczęścia.
Nie spróbujesz się nie dowiesz
A to nie boli...wręcz przeciwnie
Koniczyna82
Ja myślę ze ta cała bezzapachowośc dotyczy raczej punkcji niż transferu. Bo cześć dziewczyn ma mdłości po znieczuleniu.hejka
ja nie wiem dokładnie jakie jest to endo właściwe,ale myślę sobie,że po tych naszych lekach jeszcze nam urośnie
co do zapachów-ja się nie psikam i nie myję zapachowymi żelami w dniu transferu i potem też...u mnie nie zalecają a i kumpela też odradzała może to przesada ale my wszystkie chyba trochę na przesadę jesteśmy nastawione z racji naszych problemów
Podwojnasierotka
Zaciekawiona BB
A Ty dzisiaj tą wysoką betą się chwaliłaś tak? Dobrze zauważyłam?Nie spróbujesz się nie dowiesz
A to nie boli...wręcz przeciwnie
Podwojnasierotka
Zaciekawiona BB
Ja za prolutex ok.170 jeśli dobrze pamiętam.Dziewczyny podpowiedzcie jeszcze raz tą stronę o dostępności leków. I ile płacicie za prolutex.
reklama
dżoasia
kuźwa nie pisz mi o winieMi ostatnio brata mąż proponował modlitwę jakąś co 52 dni się odmawia...a wiedział o ciąży , dowiedział się o jej stracie gdy zaczęłam pić w święta i zaczął o tej modlitwie...byłam grzeczna i słuchałam na koniec powiedziałam że jak mam 52 dni się modlić i kiedys bedzie mi dane,to wolę ten czas poświęcić na szukanie dobrych lekarzy i robienie badań...i poprosiłam męża o kolejną dolewke wina, wiec w trakcie jego gadki wypilam pol butelki wina
Podziel się: