walczaca o szczescie
Fanka BB :)
Jeaaa gratulujęAcha
10 dpt 2x8A beta 151
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeaaa gratulujęAcha
10 dpt 2x8A beta 151
Nie chce wyliczać komu się nie udało...bo każda z nas wie ile musimy się nacierpiec@marg88 masz rację, najpierw jest fala pozytywnych bet a po jakimś czasie fala negatywnych wieści, też się zaczęłam nad tym zastanawiać.
Za niedługo podchodzę do crio na cyklu bezowulacyjnym i się zastanawiam, czy jest sens aż tak grzebać w hormonach i czy nie lepiej by było podejść na naturalnym cyklu.
Przykro mi kochana [emoji17]Dziewczyny, nie udalo sie. Dzis odeszla nasza druga kropka w 22 dpt. Jestem zalamana. Po prostu nie mam sily nawet plakac.
O nie... strasznie mi przykro :-( brak słów... :-(Dziewczyny, nie udalo sie. Dzis odeszla nasza druga kropka w 22 dpt. Jestem zalamana. Po prostu nie mam sily nawet plakac.
GratulacjeBozeee udało się!!!! Hcg ilościowo 277,0 mUl/ml emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]
Progesteron 39
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Podjedziesz masz w sobie ta siłęDostalam antybiotyk. Lekarz chce aby to wszystko wyszlo samoczynnie. W lutym druga stymulacja z wieksza iloscia zaplodnionych jajek. Poki co odstawiam leki
Nie wiem czy podejde drugi raz. Jestem wykonczona psychicznie. Nic nie wiem po prostu.
Asiu ,10-20% nie daje rady.I to sa niestety wady genetyczne,nasza immunologia i cala reszta.Ty na razie o tym nie mysl ,badz w tej pozostalej 80 % grupie.Trzymam mocno@marg88 ja za kazdym razem jak czytam o pozytywnych betach to az sie boje, bo niestety jakis % z tych bąbelkow nie daje rady. To jak czrkanie na wyrok, kto bedzie nastepny. Ciaza z ivf moze nie tyle jest zagrozona przez to ze jest z ivf tylko np przez to, ze nasze komorki i plemniki sa slabsze i jakby tego nie wystarczylo to jeszcze maja dluuuga droge do przejscia od jajnika do macicy... to wg mnie jakbywsadzic je do pralki i wlaczyc wirowanie... chyba tylko jesli przyczyna nieplodnosci jest brak jajowodow ablo nieplodnosc jest idio(pa)tyczna, to sa sporo wieksze szanse.