reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dostalam antybiotyk. Lekarz chce aby to wszystko wyszlo samoczynnie. W lutym druga stymulacja z wieksza iloscia zaplodnionych jajek. Poki co odstawiam leki

Nie wiem czy podejde drugi raz. Jestem wykonczona psychicznie. Nic nie wiem po prostu.

reklama
Dostalam antybiotyk. Lekarz chce aby to wszystko wyszlo samoczynnie. W lutym druga stymulacja z wieksza iloscia zaplodnionych jajek. Poki co odstawiam leki

Nie wiem czy podejde drugi raz. Jestem wykonczona psychicznie. Nic nie wiem po prostu.
Bardzo mi przykro :( tule Cię mocno.. wypłacz się kochana i wracaj do walki :* musi zaświecic dla Was słońce!! Nie ma innej opcji !

Kochana narazie nie myśl o drugim razie....pozwól sobie na łzy i smutnek. Żal po straconym okruszku....w pewnym sensie żałobę. Przykro mi...aż się popłakałam :( wiem co czujesz niedawano przechodzilam też przez stratę :( :(

Kuzwa:( a co dr mowil? Jak to wygladalo? :( przykro mi, mialam nadzieje ze jednak bedzie dobrze:( brak slow

reklama
Do góry