adansonia
Fanka BB :)
Ja polecam na ból octedinMożesz
Większość lekarzy to poleca mimo że w ulotce jest napisane że to na rano. Ja to brałam kilka razy po punkcj I przed jak miałam angina.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja polecam na ból octedinMożesz
Ja też piłam I nic złego się nie staloNawet trzeba na endometrium codziennie .
Ojej!!!! To przynajmniej trzeba było się pochwalić Gratulacje!!! Czyli na jakim teraz jesteś etapie? Widziałaś już serduszko, czy to dopiero począteczek? Braliście 1 czy 2 bąbelki? Pisz tu wszystkoFaktycznie ale staram się zaglądać co jakiś czas i sprawdzam co u Was słychać... po cichu powiem Ci że przyjęłam tym razem taktykę miss188... wycofałam się, uspokoiłam a przynajmniej próbowałam i rozpoczynałam dzień od piosenki "Idealnie", plan się powiódł i dostaliśmy najlepszy prezent na święta Bożego Narodzenia!! [emoji7]
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Dwa kropki wróciły z nami do domu i teraz czekamy dopiero na pierwszą wizytę [emoji6]Ojej!!!! To przynajmniej trzeba było się pochwalić Gratulacje!!! Czyli na jakim teraz jesteś etapie? Widziałaś już serduszko, czy to dopiero począteczek? Braliście 1 czy 2 bąbelki? Pisz tu wszystko
A który masz dpt? Zdradź cośDwa kropki wróciły z nami do domu i teraz czekamy dopiero na pierwszą wizytę [emoji6]
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
20A który masz dpt? Zdradź coś
Dziękuje kochana, ze pytasz. Jak ja sie czuje? Właściwie nijak. Fizycznie ciagle czekam na poronienie, ale z powodu zajebiscie wysokiego progesteronu to szybko nie nastąpi... Wiec ciagle trzymam rękę na brzuchu wiedząc ze tam jest moje dziecko... Tyle ze jego duszyczka jest juz gdzies indziej. Psychicznie sukcesem nazwałabym to ze juz nie wyje a tylko czasem łzy mi płyną. I na widok kobiet w ciąży i matek z wózkami nie płacze. Cieżko jest. Najgorsze chyba jest to czekanie na to, co nieuniknione...
Wspolczuje ci strasznie, sama to przechodzila 2 tyg. temu tyle za ja zdecydowalam sie na zabieg. Piszesz o progesteronie ... w sumie tutaj duza role odgrywa estradiol i grubosc endometrium.
Tak czesto piszecie o progesteronie, badajcie estradiol jesli leci na leb na szyje to juz jest b.niedobrze. Progesteron trzyma to wszystko jeszcze w ryzach , ale po mimo to jesli wartosci e2 spadna mocno, endo zacznie sie zluszczac samo ,pomimo wysokiego progesteronu.
Trzymaj sie mocno i ty i wszystkie inne ktore ten los spotkal, wiem ze czas takich ran nigdy nie leczy, ale pozwoli kiedys spojrzec z nadzieja w przyszlosc i da wiare w to ze kolejne podejscie skonczy sie dobrze. Musimy w to wierzyc i tego wam na nowy zycze...wiary,nadzieji i szczesliwych zakonczen.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom