reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Cud sie nie zdarzył. Serduszko nie bije. W 9 tyg straciłam Moja Dzidzie Ukochana. Dr Z nie jest fanka łyżeczkowania i proponuje bym przeszła to w domu, naturalnie...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Bardzo mi przykro :( Sledzilam wczoraj i twoja sytuacje i po cichu prosilam, aby bylo dobrze... Badz silna, nie jestes sama, przezywamy to z toba...

reklama
Cud sie nie zdarzył. Serduszko nie bije. W 9 tyg straciłam Moja Dzidzie Ukochana. Dr Z nie jest fanka łyżeczkowania i proponuje bym przeszła to w domu, naturalnie...

Strasznie mi przykro :( mialam nadzieje, ze to jakas koszmarna pomylka.. trzymaj sie kochana, choc wiem, ze teraz bedzie Ci baardzo ciezko.

Cholernie mi przykro, ja też uważam ze lepiej będzie jak sama się oczyscisz. Lyzeczkowanie niesie za sobą powstawanie zrostow a to kolejne trudności z implantacja między innymi.

[emoji127] 28.09.2017 Piotruś i Oleńka

Zylwuś, to forum ma to do siebie, że jest dzień cudów, czasem dobre wiadomości przewijają się z tymi złymi, są też tylko te parszywe dni. Niestety.
Może napij się melisy, idź z mężem na spacer, dotlenisz się, to ci dobrze zrobi :*
Ale aż serce pęka ... Ja ogólnie jestem bardzo wrażliwa mój M mówi że aż za bardzo.. :(
I jeszcze moje wrażenie, że dziś mniej mokro mam albo i w ogole..

Bardzo się cieszę, że jest pęcherzyk i wszystko w porządku. Wczoraj nie było mnie wieczorem na forum i rano dopiero przeczytałam, co się u Ciebie działo.
Nie wiadomo kiedy można się zacząć cieszyć, bo różne historie się wydarzają.
Cieszę się, że pierwsza ciąża przebiegła u mnie w błogiej niewiedzy ile rzeczy może się po drodze spieprzyć. :(

Eh dobija mnie wszystko co tu się dzieje :( strasznie przeżywam wszystkie źle wiadomości bardzo źle dziś spałam nawet nie będę mówiła co mi się śniło po tych złych wiadomościach ostatnio ;(

Ja mam uczucie jakbym dziś miała mniej mokro albo w ogóle ? Eh....

Wlasnie, nie ma tak naprawde chwili wytchnienia, aby cieszyc sie na spokojnie. Kazda ciaza, kazda pisana historia jest jednym wielkim przezyciem, ktoremu towarzysza wzloty i upadki i niestety calej naszej euforii zawsze gdzies towarzyszy strach i lek. Bo to szczescie jest tak kruche i tak bardzo zagrozone, ze chyba naprawde cieszyc na spokojnie mozemy sie po porodzie.

Czasami pewnie pozytywne dla nas dni, jak tylko czytamy o dobrych wiesciach, dla innych sa czarnym dniem. Gdzies w tle, nie ujawniajac sie, czytaja z nami dziewczyny i przezywaja mniej dobre dni. Ale powiem wam, ze pieknie jest patrzec na was, jak dzielnie sie trzymacie, jak wspolnie pocieszacie i jaka jestescie podpora dla innych mimo czasami wlasnych problemow :)

Jestem już po wszczepili dwa ładne zarodki dzisiaj jedynie embrioglue zastosowali bez lasera bo otoczki jajeczek są ładne:) pierwsza będą za 10 dni czyli w pon Ale poczekam do wtorku co ma być to będzie. Jeśli wyjdzie pozytywnie to co ile dni muszę chodzić n bete żeby sprawdzać czy jest Ok?

Niech Maleństwa zostaną z Wami i dadzą mnóstwo radości :)

Bardzo mi przykro, że tak się stało. Nic nie jest w stanie teraz ulżyć Twojemu cierpieniu. Co do opinii dr to lyzeczkowanie jest bardziej inwazyjne, może powodować zrosty,itp.więc uważam, że ma rację.

reklama
Eh dobija mnie wszystko co tu się dzieje :( strasznie przeżywam wszystkie źle wiadomości bardzo źle dziś spałam nawet nie będę mówiła co mi się śniło po tych złych wiadomościach ostatnio ;(

Ja mam uczucie jakbym dziś miała mniej mokro albo w ogóle ? Eh....

Z tymi snami to podobno w ciąży można bardziej intensywnie je przeżywać i bardziej pamiętać. Ja też mam/miałam już różne sny, niektóre okropne, inne przyjemne, itp.i bardzo dużo z nich pamiętam.
Objawy to też z różną intensywnością możesz odczuwać i to normalne. Po wizycie serduszkowej może troszkę odetchniesz :)

Do góry