Niestety ja w tym Ci nie pomogę kochanaOj chciałabym...bardzo. brzuch mnie dzisiaj boli, a konkretnie jajniki. Nie wiem jak to liczyć i myśleć, to krwawienie z oczyszczaniem to liczy się jako miesiączke? Bo nie wiem czy ja mam czekać na @ czy na cud owulacyjny??
reklama
Raczej szanse niewielkie... Ale warto brać jeszcze leki i zobaczyć jak będzie dalej się sytuacja toczyła. Może późna implantacja...Witam kobietki.
Jestem tu nowa. Pierwszy raz podchodziłam do in vitro. 21 grudnia miałam świeży transfer blastocysty. Z leków mam tylko prolutex podskórnie ,witaminy i kwas foliowy oczywiście. Po ostatnim zastrzyku miałam zrobić test ale z racji tego że wypadało to na jutro miałam wskazania, żeby zrobić go dzisiaj. Wynik bety 2.. Dodatkowo zaczęłam wczoraj plamnić co dzisiaj przerodziło się w skrzepy brązowo czerwone. 3 dni po transferze zaczęły boleć mnie piersi . Od wczoraj boli mnie brzuch jak na okres, ale to delikatn ból. Czy coś jeszcze może coś z tego być czy niestety nie ma szans na to, żeby beta wzrosła??
"Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym"
Będzie ciężko trzymać Ci za mnie kciuki z bobasem placzacym na rękach....albo dającym cyca wierzę że Wam się uda teraz....zaczniecie już ten rok z kropkiem w brzuszku który zawsze zostanie z Wami:*Moje jajniki lubią czarny humor i sobie urządziły owulację przy poronieniu. Wcześniej nie reagowały nawet na leki, dopiero po drillingu. Kochana nigdy nie wiesz co kiedy zaskoczy AA no i po łyżeczkowaniu przed @ miałam owulkę, ale juz w kolejnym cyklu, jakby mogła być to jej nie było.
Ale po zagnieżdżeniu zarodka czasem coś zaskakuje i może się zdarzyć jakiś cud. Byłoby cudownie, ale na razie nie ma rady, trzeba iść do pracy i zarobić na kolejne podejście Co najwyżej hajsik zostanie na wyprawkę
Ananas na razie jest z Kauflanda Dzisiaj już zeżarłam 2 plastry, a co
Trzymajcie kochane kciuki, kiedyś się odwdzięczę!
dżoasia
Fanka BB :)
Hej! Czemu taki smutny nick? :*Witam kobietki.
Jestem tu nowa. Pierwszy raz podchodziłam do in vitro. 21 grudnia miałam świeży transfer blastocysty. Z leków mam tylko prolutex podskórnie ,witaminy i kwas foliowy oczywiście. Po ostatnim zastrzyku miałam zrobić test ale z racji tego że wypadało to na jutro miałam wskazania, żeby zrobić go dzisiaj. Wynik bety 2.. Dodatkowo zaczęłam wczoraj plamnić co dzisiaj przerodziło się w skrzepy brązowo czerwone. 3 dni po transferze zaczęły boleć mnie piersi . Od wczoraj boli mnie brzuch jak na okres, ale to delikatn ból. Czy coś jeszcze może coś z tego być czy niestety nie ma szans na to, żeby beta wzrosła??
Kochana a ta beta to jest =2 czy <2? Bo tu możnaby się czegoś jeszcze trzymać, jeśli byłaby =2, to to plamienie mogłoby być implantacyjnym... Chyba trzeba powtórzyć badanie. Masz możliwość gdzies jutro podjechać?
dżoasia
Bede trzymać choćby u stópBędzie ciężko trzymać Ci za mnie kciuki z bobasem placzacym na rękach....albo dającym cyca wierzę że Wam się uda teraz....zaczniecie już ten rok z kropkiem w brzuszku który zawsze zostanie z Wami:*
Z bliźniakami może faktycznie te u rąk odpadną Ale i sercem będę z Wami tu! Daj Boże
Ja się chyba nigdy od tego forum nie odzwyczaję, jak wracam z racy to mam 4 przejazdy kolejowe po drodze i dzisiaj byłam wręcz zła, że na ani jednym nie stałam, bo nie miałam jak czytać, dopiero jak wróciłam do domu
Podwojnasierotka
Zaciekawiona BB
dżoasia niestety <2 , więc chyba koniec złudzeń.. nick wymyślony na spontanie. Profesor kazał powtórzyć betę po Nowym Roku. Jutro mogę zrobić jedynie w lokalnym szpitala ale wyniku nie dostanę . Dzisiaj brałam ostatni zastrzyk, więc okres może się dopiero rozkręcić.
dżoasia
Czyli dziś 8dpt? Ehh... faktycznie nie wygląda to dobrze. Ale po tym, że masz tylko prolutex i leczysz się u jakiegoś profesora, to zaczynam domniemać, że to Wołczyński...?? Mam rację?dżoasia niestety <2 , więc chyba koniec złudzeń.. nick wymyślony na spontanie. Profesor kazał powtórzyć betę po Nowym Roku. Jutro mogę zrobić jedynie w lokalnym szpitala ale wyniku nie dostanę . Dzisiaj brałam ostatni zastrzyk, więc okres może się dopiero rozkręcić.
Podwojnasierotka
Zaciekawiona BB
U profesora Jacka Szamatowicza.Czyli dziś 8dpt? Ehh... faktycznie nie wygląda to dobrze. Ale po tym, że masz tylko prolutex i leczysz się u jakiegoś profesora, to zaczynam domniemać, że to Wołczyński...?? Mam rację?
dżoasia
Coś mi mówi to nazwisko, ale nie wiem gdzie on leczy? Macie jakieś mrozaczki? Kochana, nie zawsze sie udaje za 1 razem, wręcz rzadko kiedy, ale trzeba walczyć. Zostań z nami, będzie raźniej nie tylko Tobie ale i namU profesora Jacka Szamatowicza.
reklama
hope322
A u mnie calkiem dobrze, dziekuje, ze pytasz. Tak jak pisalam mdlosci juz przeszly, moze nie czyje sie "na zoladku" jakos fantastycznie ale jest prawie dobrze. Mdli mnie jak jestem glodna. Poza tym, cycki bola i mam ciagly stres o zdrowie maluszka. Oby do piatku. A jak u Ciebie poza mdlosciamiTo tak jak u mnie,tylko nadal moje trwają
A jak Twoje samopoczucie @hope322 ??
Podziel się: